úterý, dubna 14, 2009

sedm světel od sommerové, ZADARMO!

zdravím a všechny středeční kroměřížské pražáky (a jejich polovičky) zvu na promítání ozvěn z jednoho světa v charizmatických prostorách staré menzy švehly. tentokráte vám náš společensko-kulturní spolek menzes představí dokument olgy sommerové sedm světel.

KDY: STŘEDA 15.4., 20.30
KDE: KOLEJ ŠVEHLOVA, Slavíkova 22, prostory staré menzy

ty, co se zrovna nebudou učit na státnice, vařit opulentní večeři, hrát uno, nebo zařizovat stáž ňákýmu indovi v toyotě, rád uvidím a pozvu posléze na drink, páč mám co slavit. každopádně mi napište sms, ať vím.


6 komentářů:

Mac řekl(a)...

a co slavíš?:) já patřím do první skupiny exkludovaných:(

standby řekl(a)...

tak se hecni,uc se cele odpoledne a vecer dojdi,zizkov je celej krasne rozkvetlej a ulice salaji teplo a zahradky lakaji...
slavim velkorysej grant,co jsem dostal na diplomku:)

inzenyrka řekl(a)...

tak to gratuluju! .) ja sem bohuzel zaneprazdnena, ale ten film rozhodne doporucuju vsem!

Mac řekl(a)...

taky gratuluju a menzes je super nazev:) doufam, ze vam to vydrzi do cervna, rada bych se jeste dostavila na nejakou produkci:)

standby řekl(a)...

diky holky,skoda te zaneprazdnenosti,tak snad priste (ano,macku,i v cervnu bysme meli promitat,menzes mame vicemene kazdej mesic,nekdy i dva.)

STEN řekl(a)...

ja bych se taky na nejaky mesickovy vecirek stavil,ale tentokrat bohuzel nic. Davej info Jimbo driv, my ekonomove mame kalebni kalendar na dlouho plny.