úterý, prosince 04, 2007

Kobylí

Na doporučení městského strážníka jsem přijala pozvání a jela do vinného sklípku. Degustace vína, žranice a pitka, krásné prostředí, velmi příjemní mladí a sympatičtí majitelé. Mělo to jedinou chybu - vyhodili nás už ve dvě. Bylo to super. Ideální prostředí na nějaký pěkný sraz emaracany. Snad by nám Renoš odpustil, kdybychom se jeden víkend neukázali na základně.
www.vajbar.cz/

9 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Az ve dve??? Nas vyhodil uz v jednu. Asi jsme toho moc vypili ;-)

Felix řekl(a)...

Vinný sklípek? Vůbec nejsem proti. Je potřeba si občas od teho piva odpočnout.

Unknown řekl(a)...

Ja jsem kazdopadne take pro, bylo to super,zase aspon neco noveho...

STEN řekl(a)...

Vinny sklipek zni paradne,nejakou akcicku bych tam urco podnikl. Jenom se trochu bojim neomezene konzumace vina, ale jestli nas vyrazi v 1, tak snad pojedem domu jako slusni lide,coz se zase tak bezne nestava.

Unknown řekl(a)...

Stane do pulnoci si na srot, takze i 1 hod je moc...vem si ze tam budes chlastat od 16:00, a o to je to vetsi vyzva ;-) ups,tesim se,tesim...

Nika řekl(a)...

me je tzo vcelku jedno, kde se opijem a jak,, stejne se vsichni opijem. ze. a bude to v tu sobotu 22.12?

tristia1 řekl(a)...

JO, peco, a co ten sraz? kdy bude a kde?

Anet řekl(a)...

ne niko, 22.12. to bude sraz třídy. sklípek bude určitě strašně organizačně náročný, takže zhruba březen, kvůli zkouškovýmu.

Felix řekl(a)...

Jo a budem hrozně moc békat. Já se tak těším....kdo to zorganizuje? A proč až v březnu? Já teda student nejsem, ale přece nemůže být tak těžký i před zkouškovým nebo o zkouškovým si vyhradit jeden večer na decentní pitku ve sklípku a jeden den na střízlivění a kocovinu.