neděle, ledna 10, 2010

Hory 2010

Kamarádi, přátelé;
nadešel čas posbírat nehendikepované hanáky, odstranit tyčky od rajčat, odmontovat prkno ze žehlící polohy, přešít spacák zpátky na péřovku, říci mamince ať zavaří guláš, tatínkovi ať přelije slivovici, popřemýšlet že ty prdlé brýle už by chtěly vyměnit (alespoň u mě), rozbít prasátko a v březnu se dokvedlat do nejbližšího velkoměsta.

Jinak vzato, máme tu již tradiční expedici směr Alpy. Po velmi vydařeném minulém ročníku, který se nesl ve znamení 8 celých dnů intenzivního ježdění prokládaných alkoholem, rvačkou, společenskými hrami, ječící Marcelou, alkoholem, ječící Marcelou, zlomeným prknem, zlomenými srdci pidisnowboardistů a spoustou dalších rodinných radovánek, doporučuju nevynechat.

Letos volbá padá na nechvalně známou pseudocestovku Pux Travel vlastněnou nadčlověkem Kameníkem. Místo konaní bude Chamrousse, dějiště sjezdu mužů na olympiádě 68, což nabízí úžasnou možnost rozbít si držku na černé jako Jean Claude Killy. Jinak je připraveno dalších 92 km sjezdovek a jeden snowpark (pro ty kterým se náhodou nepovede následovat příklad Killyho na sjezdovce a potřebují nějaké to zábradlí). Ubytování v klasické komunální formě - tedy prefabrikovaný apartmán pro 4 až 6 lidí, kde se zhmotní 3 ložnice, kuchyně, koupelna, záchod, kalící kabina a společenská místnost do 3 místností. Pro fajnšmekry je v ceně i sauna, fitcentrum a bazén. Plus velmi blízko sjezdovky. Termín 6.3.-13.3 a cena 7600 za 7 dní ubytko, 7 dní skipas a dopravu.

Ještě někdo pochybuje? Tak pište, volejte, textujte.

5 komentářů:

Pedro řekl(a)...

Myslím, že loňskou akci jsi vystihl naprosto přesně :-))

Mac řekl(a)...

tss, tak si to letos uzijte bez jecici marcely

vojta řekl(a)...

vypada to slibne!

tristia1 řekl(a)...

Duchnaci jedou! a vojto, zajimalo by nas, jak se spravne vyslovuje "Chamrousse", abysme predesli eventuelnim trapasum...

pleva řekl(a)...

tss, tak si to letos uzijte bez lamacky srdci;)