neděle, prosince 12, 2004

Oh-yeah-zd?

abych pravdu rekl, stenuv prispevek (bohajeho uz jen ten nadpis!) me dost vydesil...
Ja bych to videl asi takhle: nikdy se nedohodnem na zadne z tech chat, protoze nekomu se to zda moc daleko, nekomu zas moc drahy a dalsi polovina lidi ani nevi, kde chce silvestra stravit. A ke stenove alternative "brambory misto podlahy" v Hradisku jsem, nevim proc, taky trochu skepticky (ale i tak diky stene za snahu). Takze to vypada, ze tento silvestr se bud vsichni rozjedeme do ruznych stran, nebo se budem pro zmenu ozirat v Kromerizi.
A nebo...
je tu jeste jedna moznost, ktere jsem se bal asi ze vsech nejvic:) Mohli bysme ject na silvestra do vsem zname lukrativni lokality! Vsichni uz urcite vite, o co jde, ale pro vypitky negramotne mala napoveda-familierni nazev lokality je zasifrovan v nazvu prispevku. Tak a ted vyhody a nevyhody
minusy
  • protoze uz tam jede i bratr se svou partou, bylo by tam jen asi 8-10 mist, spani i na kali-matkach, teda prevazne. a taky by se nesmelo nic rozbit, ostatne jako vsude. o jinych nevyhodach nevim, snad jen moc blizko moc levna hospoda

plusy

  • protoze uz tam jede i bratr se svou partou, vitani noveho roku by mohlo byt obzvlaste povedene
  • jestli bude snih, muze se lyzovat/bezkovat/prkenit/bobobat/koulovat. Kdo to nevi, tak primo v Ujezde je famozni sjezdovka s PUMOU!!!
  • zachod, koupelka, lednicka
  • za ubytovani nic neplatite (nepocitam uplatky v naturaliich pro mou osobu)
  • cisty horsky vzduch
  • celkem blizko domova - 60km. moznost dopravy autem (jestli nekomu pujci:)

Toz tak. Jedinej problem by byl s tim mistem, takze kdo chce jet, at mi da rychle smskou vedet, jinak uz nebude misto. jestli nas bude 15 tak se nepojede, ale jestli nas bude do 10 tak snad jo. sorry za tolik popsanyho mista, ale SOBER FOREVER byl alarmujici!!!

Žádné komentáře: