neděle, prosince 12, 2004

Zdravim vypitky...

mam nekolik postrehu z weekendu...tak zaprve:Radime jestli jeste jednou reknes Fejlovi at me znici,tak znicim ja tebe.tentokrat se mu to povedlo na jednicku,a dokonce dvakrat.znicil me jak nikdy predtim.takze nasledne chyby omluvte,jeste mi neni nejlip (diky Rado).
a zadruhe: uz je skoro vyresena oslava silvestra...chybi jen detaily,ve spolecne opilosti jsme s kubou zavrhli jak ujezd tak i velice lakavou nabidku stena (uz jste nekdy byli na jejich kousku pole v hradisti?nebo kde to? ja mel to stesti,a videl sem tu malou vilku/drevena bouda 2x2 metry/) takze diky stene:-) no a jak to tak vypada, nase mala banda se nedokaze shodnout ani na jedne z chat,ktere Stana ochotne domluvil. Takze a jak to vsechno dopadlo? ZUSTAVAME V KM!!! asi. jde o to ze terka bude mit volnej kvartyr,a mozna existuje i moznost ze se u ni muzem zabydlet, a mozna i opit. a samozrejme slavit. s jimmem sme totiz prisli na to,ze v ujezde by se sesli asi jen ti nejvetsi vypitci z celyho kromerize( Ondra B. ,Dan,Vlasta,Hnup,Filip,,Kasha,Jimm,Radim,Sten...na koho sem zapomel nepatri mezi vypitky:-)) a to by proste ujezd neprezil. A co potom ten maly baracek Simakovic????no way man. no mozna to dopadne jeste nejak jinak,to se uvidi.tot vse.

6 komentářů:

standby řekl(a)...

to, ze se tam sejdou nejvetsi vypitce z KM, to by jeste tak nevadilo...jsme na t docela zvykli, ale horsi je, ze by nas tam bylo asi 23!!!! Dvacet tri! Triadvacet. To je lidi jak v byvale oktave A na konci unora! A tohle uz by Oujezd fakt nerozdychal. skoda, mohl byt snih a bobovani

Anonymní řekl(a)...

jakozto naprosto nekonfliktni jedinec, souhlasici se vsema variantama, krome te zustat doma, proste nechapu, v cem je porad problem...mac

Unknown řekl(a)...

nerikam zustat doma,jako doma,ale doma...tim myslim zadny cechy,proste morava to jisti...takze doma

STEN řekl(a)...

Mě už je to VŠE jedno klidně do újezda klidně u terky. Akorát si vzpomínám na posledního silvestra u zbořilů, kdy jistý pan kvasnička se vůbec nerozpakoval, aby nás něco málo po půlnoci vykopal aby mohl být s terezkou sám. Mojo!!!!! Máš na mnohem víc.

Unknown řekl(a)...

jo stene ,tak to si bohuzel nepamatuju,jak by rekl jimm..."paralenova euforie.." jen si pamatuju, ze to byl pro me otresnej Silvestr-nemohl jsem pit-a jeste k tomu nadopovanej ruznou necistou chemii.takze jedno pivko me spravilo...pouze jedno.Ale nejlepsi cas na zlepseni terciny povesti;-)

Unknown řekl(a)...

bude,rado....zeleny!!!