sobota, března 25, 2006

Na návštěvě u frantíků


Sjezdovky: Alpská paráda. Můj první zájezd do do západních hor mě hodně unesl. Tvrdý, upravený dlouhý sjezdovky jsou velice návykový a když k tomu přičteme skoro nulový řady, máme vítěze pro příští sezóny.



Ubytko: Moc pěkně zařízený apartmán pro 6. Asi nejvíc nás dostal výhled, posuďte sami a taky vzdálenost 50m od lanovky se hodila.



Kalení: Kupodivu nepřišly žádný chopovský týdenní deliria, ani rumunské metanolové dýchánky. Prostě si jen tak otevřít svou sedmičku, načnout olivy, cibulky, sýr a o půlnoci už usínat. No, ale nebyli by to kroměřížáci, kdyby se jednou po naprostém luxu všech tekutin společensky neznemožnili na místní diskotéce.



Freeride: Francouzi prosluli velmi zajímavým vztahem ke svému životnímu prostředí. Podle osobních poznatků mají ochránci stejnou váhu jako sdružení přátel příklepových vrtaček. Takže továrny pár kilometrů od středisek nebyly žádná vyjímka a kdo si kudy jezdí taky nikoho nezajímalo. Lavina nás nezavalila, šlapali jsme do kopce jenom jednou a celkově se mohlo sjet pár žéžetek.



Holky,ještě že už máte partnery.





Soužití: Po 10-ti letech společné známosti nás už moc věcí nepřekvapilo. Pár menších (anti)rodičovsko-potratových diskuzí, několik šarvátek ohledně významu Brna, klasické hádky sourozenců z psychiny a osočování mé osoby ve spotřebě společných baget. Nic extra, dohromady se máme rádi.




12 komentářů:

suzan řekl(a)...

fotky jsou paradni, vypada to luxusne, vsichni jste dobre opaleni;)
ten letici snowboardak je terka?

suzan řekl(a)...

obludarium je super! ty ses na tech fotkach vubec dost cool, teri.)

STEN řekl(a)...

Taky bych rád vysvětlil, proč jsem sem dal ty fotky tak pozdě. Můj notebook totiž velmi prozíravě vycítil blížící se termín mých narozenin, raději si sám předem spálil základní desku a uklidil se do bezpečí servisu. Doufám, že toho šmejda do dubna opraví.

Mac řekl(a)...

ja sem to vedela,ze tam tu fotku das ty jidasi

standby řekl(a)...

tak sem ustal dokonce i fotky a tak uz snad konci moje tryzna prokaucovane sezony. obludarium je super,hlavne terka,pude zase na plakat:)

Mac řekl(a)...

timto bych chtelapodekovat terez, mojdovi a hlavne tucinkovi, kteri se kvuli me castecne vzdali uceni.m

Nika řekl(a)...

pekny fotky a hlave je jich moc, videla sem vsechny, ja mam tak deset, s tim ze sme oprvadu temer vubec nefotili a jen jezdili od rana do vecera, no:)ale dodam pozdej, az se dobelham z brna do kromerize, je ze me totiz docasny mrzak.papa

STEN řekl(a)...

Ja bych chtel podekovat pivnim smejdum na Blanici, kvalitni whisky a chybejicimu Paralenu za pekne rano.

paul řekl(a)...

jo stan to je chlapak vzdycky delal pekny fotky viz tatry a pod(rada dela taky pekny fotky) vypadalo to tam dost ok takze treba se s vama nekdy nekam svezu vivat stan a jeho fotoaparat tesme se nasobotu stan bude fotit

Unknown řekl(a)...

Paul: jo paulii,ale s focenim je to jak s rizenim...nesmis pit....jinak ty fotky stoji za houby...TAKZE STENE,V SOBOTU NEPIJES A FOTIS!!!! :-)

STEN řekl(a)...

No tak kluci. Moc dobre vite, ze mam schopnost rozbit i mnohem pevnejsi objekty, nez je citliva fototechnika. Na kalbu si beru: penize (ihned odevzdam Renosovi), adresu domu a helmu.

Nika řekl(a)...

for all: a ta kalba j teda kdy a kde, at si vyjdu vcas.