pondělí, dubna 23, 2007

Metrosexuál roku

Zdarec Děcka. Narazil jsem na takový zajímavý test, potažmo soutěž o metrosexuála roku. Já se svými 13 body to asi nebudu, protože si negeluju vlasy a nečtu lifestylingové magazíny (akorát national geographic), ale možná meta nejvyšší čeká na někoho z emaracany, koneckonců pěknejch lidí u nás máme dost. Přihlášku do soutěže najdete tady.

10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

15b

tetraFejla řekl(a)...

Vlasťo taky 13, a to se geluju ráno i večer. Takže zítra bychom mohli "sedět u piva v nedaleké hospodě", co říkáš?

tetraFejla řekl(a)...

Jen by mě, Vlasťo, zajímalo, jak jsi odpověděl na otázku "Která celebrita odpovídá nejvíce vašemu stylu?", když mezi variantami není Záviš.

Anonymní řekl(a)...

pche, mam 16. a to sem na hreben nesah od petadevadesatyho

Anonymní řekl(a)...

10 bodu a fotka chlupatyho typka s pocintanym natelnikem jak zere hranolky a zapiji to lahvacem. mohlo to byt i horsi, ne?

Felix řekl(a)...

10 bodů? To snad ani nejde.

Záviš tam bohužel nebyl,ale maminka dycky říká, že vypadám jako Johny Depp, takže volba jasná. S tím pivečkem ještě nevím. Jednak mám chuť spíše na frappe, jednak nevím kdy přijedu do KM. Chtěl jsem dojet dneska, ale nejak se mi nechce.

Anonymní řekl(a)...

toho typka s lahvacem sem mel taky. to neni fer. stone me, what a life!

strame řekl(a)...

Blbý možnosti na odpovědi. Jinak bych měl asi míň bodů, ale stejně je to dost sporný, protože co si pod těma odpověďma představím, je ve skutečnosti myšlený asi přehnaně. Takhle je to rekordních 20 :-)

strame řekl(a)...

...Ale musím uznat, že to slovní vyhodnocení celkem sedí :-)

Anonymní řekl(a)...

Ty voe, Karel ma 20b