sobota, října 13, 2007

Slady rulez

Zvláštní to se uložilo, i když sem to vypla, zvláštní, omlouvám se a vkládám článek:)

Uz se na blog ani nepíšou takový ty články, jak jsme (jste) se kdy kde a jak zrubali. Dneska to ale asi musim napsat.

Byli jsme pít. Já, Van,Ev,Zborul, Helca-van´s sestrenka. důvod: trojitý narozeniny, což je určitě pádný důvod. Rozjezd na Plzence Béčku, kde zpočátku zbořka skuhrala, že ju bolí žaludek, a že měla jen piškoty a brambory během celýho dne , následně si objednala popcorn a lupla 4 dvanáctky. Ev vypadala na litrik a pul vinka, vana vklidu jako dycky, helce bylo mizerne a ja sem se tocila. V tehle sestave sme šli na ty všemi vyhledávaný, oblíbený SLADY, sampanské jsme bouchli ještě před vchodem a pro jistrotu si ho schovali na Bajdu. no co ted o tom napsat.
DEs Bes, hudba mimo, DJ Typek mimo, naše taneční (oldskulovy) kreace mimo, protoze bratr za nama prisel a ukazoval jak mam pry tancit na techno, snazila sem se prizpusobit mladsi technarske generaci, dost uporne, kdezto zborce to bylo jedno a mavala rukama ve vzduchu.
Presunuli jsme si sednout pry na odpocinek, v tu chvili do zborky vjel nejaky "stav" a zacla rvat: zidla zidla kozy ven kozy ven, a eva taky taky" vedle par 16ti eltych borciku se otocilo, ale to uz jsme se zborky strhavaly jeji hadry, a svlikli ju. Ta nejvetsi duchna Tereza, se v tom svlikani zacla vyzivat, vylezla na zidli, a ukazovala nam striptyz- a tem zajickum vedle. ale jakej striptyz:) nejlepsi co sem kdy videla:) svudne se svijejici, sama sebe hladici, a flirtovny usmev na tvari a krouceni se vsemi smery..uhhh.:) dokonce si i vydelala:) krabku cigaret a 200 kilca (od vanet).
Po tomhle velice erotickem vystupu, jsme radsi mizeli, protoze bratr me a holky zaprel, pry nas vubec nezna a nikdy nevidel..Nabrali po ceste dva mladsi a dost vopilejsi kluky, dosli na Kasnu, vypadalo to na krach, ale jeste jsme se vzchopili a dokalili posledni zbytky rozumu.Ja odchazela kolem 4 a narazila na Ev, ktera odchazela ve 3, narazila sem na ni u polikliniky. Sama ztracena, se motala po ulici a hledala svyho pritele, ale zapomnela ze se uz davno rozloucili. Vanet zmenila k ranu jeste lokal, z hroznyho na horsi, na Zachar nonostop, a dokalila uz za svetla. a Helce je myslim jeste tedka spatne.

Tak na Slady kazdopadne zas az za rok...

5 komentářů:

suzan řekl(a)...

:o)! jako za mladych let;)

tristia1 řekl(a)...

Tak musela byt nejaka ta sranda a erotika, kdyz sme mely narozky a ten strypter nam nevysel..a tohle díky ctyrem 12°:).

Anet řekl(a)...

no pravda je, že na kašně se aspoň chodí močit na záchod, na nonstopce na zachaře bohužel ne a někteří návštěvníci močí uprostřed hospody směrem na bar

Felix řekl(a)...

No jo, zacharska nonstopka to je peklo. dama jako ty by se tam vubec nemela ochomytat.

Anonymní řekl(a)...

terez: ctyri a pul, ja te videl!:) ja mel jenom o pul vic a byl sem rad, ze sem mel ze sladu odnos:)