čtvrtek, listopadu 25, 2004

! communication breakdown !

musim potvrdit, ze Radovy dvacetiny byla akce vskutku povedena! rozbrusleni na blanici, stagnace a pogovani na carlosu a prekaucovani na chodbe, jak by rekl mara sedlak. taky jsem poprve otestoval moravskou tequilu ( zelena+tequila, sul, mandarinka) . rada uz nikdy nebude barmanem na detskych oslavach...

nasledoval vydatny 3hodinovy spanek s nosem u smradlave nohy radova spolubydli (byl jsem moc linej nato, abych si lehl opacnym smerem), nicmene jsem nastesti asi po 30sekundach vytuhl a podle me se i za stejnou dobu vzbudil a sel na skoleni do obchodu. kluci jedni hodni (peca & karel) se obetovali a spali na zemi. po nechtenem rannim probuzeni vydavali zvuky ne nepodobne zombie: " vvvvodu, dej sem vvvodu!". Ukrutny susak, blanicka sahara. Pak jsem samozrejme vykalenej nemohl asi 10min najit vychod z te fabriky na alkoholiky. nastesti jsem v dalce zahledl holku a tajne ji sledoval az k vychodu. exit

na skoleni si moc nepamatuju, coz je dost blby, ale co uz. v poledne vola asi peca, at pry dojdu na obed, nebo jsem to mozna rikal ja.

strahov, 12:35
popijime kafe, kourime cigarety. mozky nefunkcni. napred jsem si chtel tuknout s hrnkem od kafe jako s pivem, pri zapaleni cigarety preji dobrou chut. peca s karlem na tom nejsou lip. karel opakuje jen tri slova. nedaji se publikovat.

strahov,12:49
ja: pujdem jidlo?
karel: az o pul jedne

sakra, ted jsem zapomnel, jak to pokracovalo!
Peco! Karle! Vileme! pomozte

takze priste az zas nekdo bude zpivat "...statistika nuda je, ma vsak cenne udaje..." , tak bude mit pekne zmalovanej cifernik!

jesteze Rada slavi jen po dekadach



Žádné komentáře: