sobota, března 11, 2006

polemic faval 9.3.2006


zdarec tak dneska jsem se rozhodl zasypat blog no, ve ctvrtek 9.3.2006 jsem se ucastnil prvniho koncertu slovenske "SKA" jednicky v novem turne k novemu albu NENUDIN v brně na Favále, vůbec jsem to neměl v plánu, ale protože jsem zůstával v brně do pátku s tím že v pátek ráno půjdu do školy na demonstrace z fisioly, tak jsem se ve ctvrtek na mikre(mikrobiologie) optal sve slovenske spolužačky Livie co ma na vecer v planu(proč zrovna slovenske protože slovaci většinou zůstávají přes víkend a protože livie je dost vpohode) no a dozvěděl jsem se že jdou s kámoškou Alou na polemiky. No a protože jsem(jsem býval) a už zase jsem pro každou akci tak jsem se rozhodl jít do bankomatu rozbít prasátko, vybrat nejakých pár set Kč a vecer se skvele bavit(což se povedlo). Naštěstí jsem vzal na private rozum do hrsti a rozhodl se vzít si jen 370 protože 150 stal vstup no a znate to vezmete si projistotu vic a domu donesete kulovy, no a protože jsem byl v minusu nechtel jsem to hrotit. Jinak na faval jsem dorazil kolem 19:45 klub poloprazdnej koupil jsem vstupenku , dali jsme pivko aby nas to nastartovalo a sly si poslechnout predskokany v podobe kapely Gentlemans nekde od hranic na morave, predskokani nebyli marni ale bylo to v porovnani s polemikama neco jako trabant a porsche, co se vseho tyce, polemici zacali neco kolem 21:30 no a to i svými starými hity jako: dievca, domino, fred, slnko v sieti, sunday, vylet, yahman, hurikan a spostu novych dobre naslaplych hitu, no ke kterym neznam nazvy, ale skakal jsem tam v kuse asi dve hodiny , pisty pogoval a vrazel do lidi, ale to moc ne nejsem nejmladsi, takze jsem se vyskakal, spotil jsk dlouho ne poradne si zarval, o zpevu v mem pripade nemuze byt rec, to vse se svou kamoskou Livii, která to umí pekelne rozjet(RESPECTTTTTTTTT), no v mezidobí jsem chodil na pivko teda pro pivka a tak, no koncert skoncil 11:37 no a pak jsme tam zevlili do pul 1 a v jednu jeli rozjezdem domu, jenze na hlavaku jsme se rozhodli, ze si zajdeme do livinu(livingstone) se jeste dobruslit, v livinu jsme zaparili z poslednich sil a vydali se na rozjezd ale po ceste se stavili jeste v Charlies, ale po 5 minutách vypadli, bylo pul ctvrte odebral jsem se na Moravak cekat na 4 rozjezd, v rozjezdu jsem dvakrat usnul, ale naštěstí jsem se probudil prave na Halasaku a dolezl domu, dve hodky se vyspal a sel do skoly na dvojítý preso s mlíkem a skouknout demonstraci
paul
ps:akce ok, dekuju sve kamosce livii ze me vzala s sebou

11 komentářů:

paul řekl(a)...

to si to kurva mam komentovat sam to vam nestojim ani za byť malej koment

Unknown řekl(a)...

ale pavliku,neber si to tak osobne,ten clanek je bozi,jako kazdej tvuj dalsi :-],ale spis jde o to ze kazdej na tu emaracanu pekne sere,nevim proc.nikomu se uz nechce ani komentovat.hej lidi,musime s tim neco udelat...A Pauli Polemiky jsem videl jednou,myslim,mozna dvakrat a fakt dobry.nevim teda jak v klubu,ale na festivalech jsou super.cus

tetraFejla řekl(a)...

Dobrej příspěvek, Paulie, dobrý fotky. A Peca má naprosto pravdu, nějak to tu mře. Vždycky jsme si utahovali ze simchy, že tam píše jenom Švanča a čte to jen Simcha, ale vždyť oni mají jen k tomu pitomýmu Švančovu cukru 102 komentářů! Kua! ;-)

paul řekl(a)...

chtelo by to neco jako sraz blogu(ů) at se to zase rozjede

tetraFejla řekl(a)...

Dobrej nápad, Paulie, třeba to Heb zase zorganizuje. Jinak chci pozdravit Jimba, Pecu a Vlasťu: včerejšek se opravdu mimořádně vydařil, ještě teď mě všechno bolí. Bavit se ve dvě v noci na Hrbu o tom, která česká celebrita by byla nejlepším Bondem (Jandák) anebo kdo je nejhezčí česká herečka (Bohdalka), je přesně ten správný způsob, jak důstojně ukončit tento vydařený víkend. A zatímco já už dávno trdloval ve škole, přicházeli mi rozespalé eSMSky: "Přestávám pít." (Vlasťa, tento víkend již potřetí) a "Začínám pít." (Jimmy) :-)

standby řekl(a)...

paul_samo chlastani nam prispevky nenapise.)ale za pokus by to stalo

4F: vcerejsek se vydaril:)
moje top 7:
1)james bond - gandhi,spidla,gott? :)
2)pecovo chrabre zdolani severni steny pansko-damskych zachodku na strace pomoci techniky ne tri,ale hned ctyr pecnych bodu (vlasto de to)
3)vlastuv pad ze zidle
4)presun na hrb
5)hrb
6)kure doma v troube
7)ranni blackout

co se tyce ranni uspesnosti v boji s urednickym levithanem, ta je mi taky zahadou.mno a co mne potkalo po ceste snad uz ani popisovat nebudu, pac by mi to stejne zase nikdo neveril.rekneme jen tak,ze sem se ocitnul v kupe se ctyrma holkama (vek samozrejme 20-24),mno a jedna z nich byla to nejhezci,co sem kdy videl a to fakt nekecam.cislo nemam,ptz partyzansky vystoupila uz v pardubicich...but dont be shy!!!

Unknown řekl(a)...

Tak ja o vcerejsku teda taky neco prihodim.Kalba velmi podarena.teda az na par politickych kecu,ale nejak se zacit musi,ze...:-) nicmene sem byl rad ze sem po hodine opet mohl promluvit. Nemam nic proti slecnam,ale obcas se nejakej ten kluk v hospode sikne,a kdyz se sejdou takovy vypitci jako my 4 (ze fejlo,ze jimbo,ze vlasto),je to vubec nejlepsi. (sorry evi,sorry edy,sorry eli,eeeee). No ale ja dnes staval neco po 10,bolehlav jak krava,vypil sem nejaky iontaky,ujel mi prvni bus do zlina v 11,nasedl do busu ve 12,hazelo to jax svina,malem sem potreboval igelitovy pytlik,dojel do zlina,potkal kamosku,ktera mela mit prezentaci a byla strasne nervozni,tak sme sli na panaka. objednal sem 2 maly pivka a 2 velky rumy,necekal sem teda ze denisa objedna to samy,a to schvalne...takze sme kazdej kopli 2 velky rumy,splachli to pivem,ja nasedl do autobusu se silnym drackem a jel domu...vlasto kolik dni jeste mam kalit abych te dohnal? ;-)

Unknown řekl(a)...

Btw. muj favorit na Bonda je Roman Zkamene.jasna jednicka :-)

Anonymní řekl(a)...

kdyz uz ma hrat bonda nejakej cech, tak to nemuze byt nikdo jiny nez jiri ruzicka. akorat nevim, jestli by tu roli pri sve vytizenosti vzal..

Anonymní řekl(a)...

4f: a jed do neceho jinyho nez do myho cukru, jo?!:)

standby řekl(a)...

prcipesta: mne porad nejde do hlavy jaktoze se neurvaly ty kalimocho-senzory na zachodcich:)a co mas porad s tema kocovinama? ja byl dneska jako rybicka uz od 6:30, o vikendu dvakrat zavrel hrb a jen dvakrat proto,ze sem byl v sobotu pres noc v ujezde. zeby dalsi bezkocovinovy obdobi? velice dobra zprava pred zitrejsim plesem! juhuuuu