sobota, července 07, 2007

Tak toto už je ale opravdu moc

Občas si tak říkám, jaká je na tom božím světě hrozná prdel. Vzpomínám si, jak si kdysi brácha pozval domů kamarády. Popili, zdemolovali obývák, pozvraceli gauč, prostě jako když se baví mladí lidé. Nejvíce mě ale pobavila jakási slečna která u nás brečela že její přítel paří s klukama a dostatečně se jí nevěnuje. Jejich společný kamarád jí tenkrát blekotavým hlasem vysvětloval:
"Rozumíš. To je kluk z ghetta. Jako ti říkám, jestli ho chceš, tak si ho nech ale jestli ne, my se o nej postaráme. Slyšíš co poslouchá? Americkej Hip-hop, rozumíš? Americkej Hip-hop. My jsme THG, jeho rodina. Ten kluk je z ghetta ( asi bude ze Slovanu). Jsme THG. Jsme víc než jeho matka....atdatd." Ten monolog trval deset minut určitě a ještě dnes mi občas ukápne slza když si na něj vzpomenu, ačkoliv té slečny mi tenkrát bylo poměrně líto. Tenkrát jsem si říkal jaká je to sranda, že už nám po KM chodí opravdoví bílí šestnáctiletí negři.

Tohle už fakt ale není prdel. Jak píše na stránkách crips Santiago A.K.A. Jay-Tee

Snikli jste nekdy o tom, mít respect, mít svůj gang?.... Člověk je společenský tvor a potřebuje se svým způsobem zařadit......Všichni máme potřebu seberealizace (sebeuplatnění) a v gangu se člověk dokáže seberealizovat.....My jsme taky niggaz i když jsme bílí. Projekt C neni pro lidi co to neberou vážně takže to musíš brát na 100%. Pro uspokojení té mírumilovnější strany vám garantuji že Projekt C není nutně spojený s kriminalitou a násilím a nikdo vás do toho nemůže zatáhnout. Té druhé straně vyřizuji jen toto: "Gang má dvě strany a bez té vaší se také neobejde.

Takže jak vidíte, začíná přituhovat. To ale není všechno. Daleko horší zpráva je, že se u nás schyluje k válce gangů.

Vyhlašuji válku Projektu B a FreeWorldu.....Projekt B a FreeWorld nám značně brání a jsou výslovně proti nám. Na stránkách FreeWorldu je jasná zmíňka o nepřátelství vůči mě a Projektu C. Projekt B bojuje s Projektem C už od začátků. Dejte ale pozor ne každý Blood patří pod Projekt B. Příměří například držíme s DOB kteří jsou Bloods ale nepatří pod Projekt B. Co uděláte pokud potkáte člena Projektu B či FreeWorldu je na vás nemusíte se nutně rvát ale dejte pozor jsou to naši nepřátelé.

Takže děcka jako fakt bacha. A až na ulici potkáte někoho, kdo dělá něco takového, vemte radši rychle do zaječích. Jedná se totiž o takzvanou B-Walk-chůzi, tedy chůzi gangu Bloods, což jsou nepřátelé Crips. Tato chůze totiž slouží jako signál nebo varování, takže je dost dobře možné že Crips jsou poblíž a něco se tam semele. Pokud chcete také vstoupit do gangu Crips, možná spláčete nad výdělkem. není to vůbec jednoduché. Crips jsou totiž, abyste rozuměli gang, rozumíte? Žádný skautský oddíl. Musíte totiž splnit přijímací úkol a to není žádná prdel.

Je čistě na vůdcích gangů jaké úkoly zadáte. Můžete třeba úkolem vyřešit nějakou vaši problematickou situaci nebo si něco vymyslet. Úkoly mohou být v rozmezí krádeží rvaček nebo jen nějaké výpomoci. Úkoly nesmějí být ponižovaný ani žádné které by mohly vážně poškodit chod gangu či vážně ublížit novému členovy. Měly by se úkoly týkat tématiky gangu.Také by jste měli dávat úkoly přiměřené možnostem nového člena (jak fyzickým tak psychickým) ale zase jsou věci při kterých by měl nový člen gangu psychicky vydržet už jen proto že jde do gangu a ne do skautu.

Vidíte, já vám to říkal. Nejdete do skautu. Dívky to samozřejmě mají mnohem jednodušší.

Dívky mají na výběr buď splnit úkol a nebo sexed-in. Sexed-in znamená že se dívka vyspí s určeným členem gangu (většinou vůdce). Dívky se však do sexed-in nesmí nutit je to pouze alternativa kdyby nechtěli dělat úkol (některé dívky jsou toho schopny).

Představte si, některé dívky jsou toho opravdu schopny. Gang má už 267 členů po celém území Čr. Tvoří buňky, kdy každá musí být schopna fyzicky ubránit nejbližší buňku v okolí. A na stránkách najdete i nějaké ankety. Ale pozor!!!! V zájmu gangu hlasujte jenom jednou.

Loučí se s váma Vlasthc A.K.A. Bigg-Pigg



Update: Válka už nehrozí, protože

Čau lidi. Nevím jak se na tohle budete tvářit ale dohodla se aliance Projektu B a C. Takže nejsme spolu ale ani se nebudeme mlátit. Klidně je nemějte rádi ale nebudeme se napadat. Možná by jsme časem z toho mohly něco vystavit. Chápete ne….


8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

What the hell ? ? ? http://video.tiscali.cz/play/player.php?uiqurl=zfjeUYNPkuBehWWH

Nika řekl(a)...

vlasto vypadas uzasne, ses dokonalej nigga:)myslim ze by te vzali. nam s ev se nejvic libilo, ze holky se muzou "sexed-in" do gangu,pokud chteji, nejcaste s vudcem:)nejakm 15tiletym floutkem:)

STEN řekl(a)...

Vlastha aka Es.Louvak to napsal dobre. Konecne se my cerni nemusime bat ve svych ghettech (Zachar ap.), spojime se a budeme si krejt zada. Je mi jedno, jestli jsi z West Coast, Slovanu nebo Plackova, tady konci veskera prdel a timto ja vyhlasuju valku vsem niggaz z gangu Oskol, Minuvky a Trebetice. Peace, bros.

irigi řekl(a)...

:-? Tak to je vážně masakr! :):)

Anonymní řekl(a)...

oukej stene, oskol a minuvky si do svy cerny huby(pozorujete ten posun od stenovy recenze na roming)neber. Koalice O+M vyzvu prijima, vol zbrane, pivo nebo zelena, rum je zakazanej.

Anonymní řekl(a)...

jako jasny, zadny srani s tim Stenetem, navic, kdyz jejich parte sefuje holka... http://www.kukaj.sk/videa/1667/Daja-ruleZzZ


joujou.

wali řekl(a)...

:-)))))))))))))

Anonymní řekl(a)...

Zacharsti dablove, reprezent! :-D