neděle, prosince 03, 2006

Blikátka

Tak tohle fakt nemám ráda.. Na Vanocích, všude ty blikající stromečky, hvězdičky, okna, garáže, zahrady apod. červeně, oranžově, bíle, barevně, střídavě, postupně, navazujíce. Děs běs. Jdete po Plačkove a citíte se jak kretén. Tak včera začli naši rodiče že už je advent a tak budem blikat, kdysi jsme měli malý půlmetrový stromeček před barákem, mírně ověnčenej barevnýma světýlkama, který neblikaly a nic víc, náádhera, letos už mám dva holý stronmy ověčený- svítí bíle, na okapu a na dveřích barevný- ale stále neblikají, a nějaký neidentifikovatelný tvar v okně, prý že hvězda, no nevím. příští týden přijde na řadu zahrada.
Každopadně, včera začli židlíci, dneska jak se tak dívám z okna věší Opataci naproti- stromeček- čereveno-oranžový, jak to zítra zjistí Brázdi začnou i oni,. v průběhu se připojí Vodáci atd atd. Ha, aby náhodou nikdo nebyl poslední. jak sou na tom šafařící nevím, tam nevidím. Ještě ýe nekupujem santy Clause- i když máme doma kaktus co má oči a červenou čepici, tak envim, Santa či ne?

4 komentáře:

zuzkav řekl(a)...

Více světel, více Santaclausů! To jsem ráda, že slyším, že naší pěkně olepují domeček. Jsem tu z těch světel tak oblblá, že až se vrátím na vánoce do Čech, musím se obalit blikajícími žárovičkami,abych překonala ten šok. Miluju vánoční kýč!!!

Unknown řekl(a)...

offtopic: zuzko jen se chci zeptat jestli ti dosla sms a vis o nasem tridnim srazu...

zuzkav řekl(a)...

peto diky, sms dosla, mobil je sice doma ale nasi nedali ustrednu. Budu se snazit tam byt.

Anonymní řekl(a)...

jo je to santa!!kuba z.