úterý, března 20, 2007

B-DAY!

Letí to letí, až bych na to málem zapomněl.

v pátek 23.3. slavím narozky, zvaní jste všichni. Emaracana, simcha, kotrmelce + partnerky, partneři, amazonky. Special guests: aspiranti na městskou policii města Kroměříž (možnost poskytnutí azylu od čtvrtka do neděle na Švehlově koleji). Mezinárodní účast taktéž zajištěna. Dárky dle libosti, pokud možno v tekutém stavu. Hlaste se prosím do komentů, podle počtu lidí a jejich choutek se bude odvíjet místopis náleven. Start v Praze, 19.00.

Alternativy:
1) duchňácká - Rotunda 19.00-22.00 poté přesun do další hospody/klubu (Propaganda, Vagón, PopoCafePetl)
2) dělnická - zatím neurčená hospoda na Žižkově, 19.00-?
3) vlastenecko-husitská - U Vystřelenýho oka, 19.00-?
4) zlatomládežnická - běh Bořivojkou, Krásovou, Vlkovou. Co hospoda, to pivo a panáček. Předpokládaná trasa viz mapka (alternativa spíš pro menší okruh lidí, tudíž nejpravděpodobnější:) Zakončení nejspíš v Blind Eye, U Sedmi vlků. Pytliky s sebou.

Návod k použití mapy: Růžové bodky označují oblíbené nálevny, ke každému číslo přiřazeno jméno hospody (1 - U Sadu, 2 - U Houdků, 3 - Nad Viktorkou, 4 - Luis Cypher, 5 - Nad Kostelem, 6 - Blind Eye, 7 - U Sedmi vlků, 8 - Morava, 9 - Bala Bar). Možnost návrhu vlastních variant, např: 1-2-3-5-8-6-4-9-5-7, ale nebude na ně brán zřetel (stejně jako narážky na grafické zpracování). Křiklavě zelenkavá bodka "Š" představuje potenciální místo azylu pro velmi odvážné jedince a policejní aspiranty a náhodou taky iniciálu oslavence. Tak do tance mládeži, komenty jsou vaše! Kdo přijde a jakou preferuje variantu?

19 komentářů:

suzan řekl(a)...

teeda kubo, mas to pekne vymysleny! ja osobne bych volila tu nejzajimavejsi posledni variantu. to bych ovsem v patek nesmela jet domu..
..kde poradame konkurencni house party! teda aspon doufam, pokud nekdo nebude proti (sestro?!) a dostavi se ti, co uz predem slibili, aniz by se nechalu zlakat narozeninovou oslavou (stano, dane?!)

standby řekl(a)...

sue:no dyt to rikam od zacatku: zvitezi varianta zlatomladeznicka(odhadovana ucast 4 lidi a to jeste optimisticka verze:)sak ja si na tyhle narozeninove ceremonialy moc nepotrpim,takze konkurencni houseparty budu klidne tolerovat

Anonymní řekl(a)...

jezizmarja zas o cosi prijdu. Musim domu, Amazonka taky. Budu ti posilat sms k narozeninam (zdarma, po patecni pulnoci). Kolik vubec slavis? Uz konecne ty dvacetiny jezizmarja???

Anonymní řekl(a)...

kubo, nechces se priste narodit nekdy jindy? taky musim dom. babina ma taktez narozeniny. tak leda ze bych ju presvedcil, aby to spojila s tebou. pak by to ovsem musela byt enom ta vlastenecko-husitska varianta, bo husity, ty babka este pamatuje..
jinac:
1) proc u "simchy" neni "+partnerky", kdyz uz je to aj u krmelcu???! tim chces snad jako neco naznacit?!!!
2) v patek uz tady bude bednik+samuel. maji dojet z reichu este jula + zatim neurcene nemecke prekvapeni:), takze pocitej, ze vas na beh zizkovem bude nejmin pet;)
3) to graficky zpracovani je desny. ty cisla sou tak roztreseny, ze radsi ani nechcu vedet, cos pri tom delal, kdyzs je psal..

standby řekl(a)...

kotrfotr: dvacetiny slavim!konecne se zbavim toho "nactileteho" stigmatu (narozdil od problematicke pleti)
svanca: no VSICHNI jedou dom,takze to zatim vypada na beh zizkovem:))tak pobezime s bulharkama,spanelama, nemkama a mozna rus(k)ama!to zas budou Nad Kostelem valit bulvy...
ad graficke zpracovani: na tebe sem myslel a taky na tu tvoji obsesi ruzovou barvou,tak me to cele jaksi roztraslo,no radsi nemluvit

STEN řekl(a)...

Jimbo ja se teda opravdu nedostavim, sedam na orient express domu. Jinak proc nepokracujeme v pekne tradici trojjedine narozeninove oslavy na marce? Mohlo by se to spojit i s Velikonocemi, prvnim jarnim dnem, prvnim jarnim snehem, prijetim Pecatora k mestakum a ukoncenim Pecovy kariery v kmnetu. To uz se par slusnych duvodu, ne?

Anonymní řekl(a)...

no spatne to nezni a docela rada bych si po letech zopakovala svoji vajickovou aferku. (pamatujes, kubo?:) ale! musim jet domu hlidat nezbednou sestru a ucastniky nasi MINI! house party.:)
coz mi pripomina, rovnou se sem hlaste do komentu vas par, kteri se chcete zucastnit. pozvanky se jednotlive rozesilat nebudou!

Anonymní řekl(a)...

sorry kubo, ale praha je moc a moc daleko. jinak vse nej a nej. :-)

Anonymní řekl(a)...

jana:kubo ja ti preju vsechno nej a musim ti zalovat ze hebnar si ode me pujcil to narozeninove cd prison break a do dneska ho nemam,takze sem jeste nevidela ani dil.jinak musim taky domu a v sobotu mam teda rozlucku tak vsichni kdo chteji at prijdou asi se bude zacinat na plzni a pak piano.

standby řekl(a)...

evca: ale vis co si od tebe preju k narozeninam?ty pilulky,jak sme se naposled domlouvali:)no nebudu to tady zbytecne rozpitvavat
janule: a jinak mas rozlucku v nedeli? v praze?

Anonymní řekl(a)...

se s tema akcema nejak roztrhl pytel.:)

Anonymní řekl(a)...

MIMIakce v masnem dome hruzy? no nevim, radsi se tomu vyhnu velkym obloukem:) budu sedet doma, jako kazdy patecni vecer, jako kazdy jiny vecer v tydnu..
jana: nema ta tvoja rozlucka byt v nedelu? nebo tos mi psala, abys me zmatla a ja se nedostavil?!! janico opico, ty si me neprej!!!:)

Anonymní řekl(a)...

jana:no,chtela sem v patek udelat rozlucku v km s lidma co nejsou v praze,jenze patek se nikomu nehodil,jen mne,tak se to presunulo na sobotu a v tu nedeli sem to chtela udelat v praze s vama co nebudete o vikendu v km.jestli budes doma svanco,tak prijd v tu sobotu a s kubou a ondrou uz bude jen neco komornejsiho v pze v nedeli nebo pondeli

suzan řekl(a)...

nechcu syckovat, ale slysela jsem neco o tom, ze piano je ZASE zavreny! ;(
vi o tom nekdo neco?

Anonymní řekl(a)...

jano, no ja uz ti neverim ani nos mezi ocima. kdybych se neozval, tak se samozrejme o nicem nedozvim a cekal bych te v tu nedelu na karlove moste s pugetem. a nedockal se. jak posledne.. ty uz mas u me tolik vroubku, jano, na nekolik zivotu.. mozes je trochu (ale ne moc) napravit, kdyz v sobotu s sebou vezmes aj sestricku:)

sus: toz ja sel minulej patek aj sobotu cirou nahodou kolem (kdyz sem vencil psa, samozrejme) a bylo to zavrene, toz nevim..

Anonymní řekl(a)...

petre sestricku bych s sebou mohla vzit jedine v patek,v sobotu uz tm nebude ,ale stejne to u ni mas marny,kvuli tem hodinkam damskym si mysli ze si asi gay

Anonymní řekl(a)...

co mi to tady chces zas nabulikovat?:) ze by veskere sympatie zmizely s jednim unisexovym reminkem od hodinek?!:) navic kdyz je chlap teplej, tak by to pro vas zensky mela byt akorat vyzva, bo on zjevne este nepotkal takovou, ktera by ho nasmerovala k normalu!:)

Anonymní řekl(a)...

petre pro tebe veci damske znamenaji unisexove,to uz se nasmerovat k normalu asi neda:)

Anonymní řekl(a)...

sak ja nikam ani smerovanej byt nechcu, su ted spokojenej (unisexove), ze uz to snad ani vic nejde. vy zensky ste beztak jenom na peklo. ja chtel tvou sestricku akorat videt, nic vic, tu posledni prilezitost si moc nepamatuju. i kdyz ona nejspis jo:/ :) a doufam, ze ted uz mi aspon ty hodinky prestanes zavidet, mam este jedny, pro pripady jak ses ty, tak ti je venuju, kdyz mi slibis, ze prestanes remcat:)