čtvrtek, ledna 19, 2006

art brut & king kong

sice s menším zpožděním, ale přece. pro mě koncert art brut uplně nejlepší ze všech a eddie mě totálně dostal, aj kytarista (pak sem zjistila, ze se jmenuje jasper future), kterýmu sem na bandiniho popud nakonec dala pusu na tvář, ale strašně sem se styděla. samotnej koncert probíhal celkem standardně, akorát sem celou dobu ve druhé řadě odolávala pokušení šáhnout eddiemu na nohy. fotografové přede mnou ale k ničemu takovýmu neinklinovali, tak sem si musela počkat, až eddie sleze do publika (nebo spíš padne ondrovi do náruče). no ale nejvíc mě dostalo, jak po koncertě přišly hvězdy mezi prostý lid a taky ten ručník, do kterýho se MOŽNÁ utřel eddie (ale spíš ne), ale určitě se tam pak utřel bandini, kuba, ševa a dan, no...jenom sem celou dobu litovala, ze si anglicky vzpomenu jenom na how old are you, ale myslím, že se to nakonec do debaty o arctic monkeys docela hodilo.
taky sem tento týden byla s kashou v kině na king kongovi. kdo by si nechal ujít příběh o velké opici se spoustou efektů...z úvodní pasáže sem získala pocit, že by tam kong vůbec nemusel být, mohl by to být příběh a neúspěšné herečce, jak se zamilovala do slavnýho scénáristy, byli na lodi, natočili film a pak jeli domů. ale nakonec sem se smířila s tím, že to ještě pokračuje. všechna ta uměle vytvořená krajina byla efektivní, rozhodně víc než naomi watts coby osudná kráska. a z těch scén ve výškách sem dostávala slušný závratě. taky sme se s kájou shodli, že nám připadlo, že king kong musí každou chvilku něco říct...jakože ju miluje nebo tak. no ale nakonec jim to nevyšlo, ale to všichni věděli dopředu. a moc se mě tam líbil adrien brody. celkově si myslím, že je to film, na který se vyplatí jít do kina. trvá to přes tři hodiny, tak si spočítejte, na kolik vás vyjde jedna minuta, zhruba...

7 komentářů:

suzan řekl(a)...

teda kdybych tam byla ja, tak bych mu na ty nohy urcite sahla..

standby řekl(a)...

mek: nestava se prece kazdej den,aby clenka emaracany otehotnela se zpevakem britske indie skupiny,koncert probihal vselijak jen ne standartne!
sekretarka: jedno silvestrovsky pro me

suzan řekl(a)...

jak je to s tim ditetem? maci?
rado, ja chcu taky jedno

standby řekl(a)...

sue: ujmu se toho ja. dite je eddieho, zli skarohlidove tvrdi, ze jaspera futureho (pusou na tvar holka NEOTEHOTNI,navic kdyz ji dava ona mu). ve tri rano v nonstopu na narodce uz byl mek v patym mesici (aspon to tvrdila a zacala misto startek kourit moje lehky malborka). takze "nase" prvni indie decko uz je podle me par dni na svete. a vsechny holky z emaracany by si z macka, zeny roku 2005, mely vzit priklad a nechat se zbouchnout nejakym znamym indie-zpevakem, at nam tady nova generace e-maracana-indie-deti zceri hudebni vakuum.tak nejak to bylo,mozna sem si posimakovsku par veci primyslel...

sekretarka: prosim o vypaleni 4dvd - jedno pro radima,jedno pro km,jedno pro jizak a jedno pro hvezdu.jinak se to zase sekne v km...nebo na jizaku..)

suzan řekl(a)...

standby: aha, ted uz to chapu..

Mac řekl(a)...

nasla se uz ta fotka me, eddieho a ditete?

standby řekl(a)...

rdw: tady nas bydli vic...sem nevedel,ze 2dvd navic sou takovej problem.no nic,tak poprosim nekoho v km,at mi to vypali