úterý, ledna 24, 2006

Rosa na kolejích (zmrzlá)

Veňku je kosa a já s tím začínám mít docela problém. Předevčírem sem uklouzl na ledovce s nákupem v ruce, alespoň vím jak chutná chleba s jogurtem. Dobrý. Včera sem uklouzl po cestě z konečné noční 56, když jsem se snažil najít cestu domů na kolej. Alespoň vím jak chutná natlučená ruka. Nicmoc. Ale co, byl to pěkný večer. Vyšel sem si s Kotrpecou na kafe, dostal peníze z listopadové brigády od Markéty a v další hospodě sme potkali Hapku s dcerou (podle Pecy, je to ta osmá, on se v selebritách vyzná). Na baru prozměnu seděla Eeeeliška, princezna ze mlejna. No holka je to furt krásná, dokonce má pořád takovej princeznovskej kukuč, to se pozná. Šest chlapů kolem sebe, o nás ani pohledem nezavadila, ale to se dalo čekat. Tak sme se s pecou hecovali, že se první opijem a pak ji sbalíme. Opil sem se samozřejmě jenom já a sbalení princezny sme přenechali na nečekaně příchozí Evelínu (sestra Dana, znáte ze silvestra). Evelína Eeeelišku ale sbalit nechtěla, protože se jí nelíbila. No ale to už sme na princeznu zapomněli, semtam prošla kolem, když si šla se svým maskuliním harémem nadržených punkerů zahulit (ano, děti, i princezny fetujou a víc než vy), nebo na fotbálek (no není to ideální ženská?). My už ale dávno mluvili francouzsky, Evelína se svěřovala Pecovi se svými erotickými hrátkami s kamarádkou ve sprše a Peca všem nakecal, že je pan gynekolog prokazujíc se kartičkou žákovského jízdného s razítkem Motole...a my mu to spolkli (já sice vím, že dělá i v bance, ale zněl strašně přesvědčivě). Pak Peca odchází, já jedu s holkama (princezna Eeeeliška a Evelína) na kolej, kde ještě chvilku kalíme a pak jdou holky do sprchy, ale to už sem unavenej a usínám. No tu poslední větu sem si možná vymyslel. Dojel sem sám, navíc jinam než sem chtěl a parádně spadl na tu ruku. O princeznách se mi nezdálo, měl sem sen o tom jak sedím v divadle. Dneska jdu a už se těším. Ale bojím se té cesty zpátky. Tak se hlavně nesnažte kombinovat kalení a klouzání po ledovkách, nefunguje to. Dávejte na sebe pozor, myslím to upřímně.

Pohled z okna mojeho pokoje na kolejích. Dole pod oknem ledovka. Když se nudím, zapálím si a tipuju komu to uklouzne. Málokdy se strefím, ale je to sranda.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

nehaz to na naledi, ja se rano vracel domu a zadny nebylo. prostes padal, protozes byl nalitej. tecka.

Anonymní řekl(a)...

naledi bylo a veliky... a doufam, ze uz pujdou ukladat komenty, pred tim to neslo.... tak. vcera bozi akce, ztratil sem sice vsechny mozny i nemozny predstavy o princeznach, ale byla fakt dobra jako prase.... no jak prase.... jako dobra. evelina taky jela, popis lesbickych hratek s jeji kamaradkou by nam lecktery svanca zavidel. Doufam, ze sme moc neslintali. tak a ted caj a sup ze sebe udelat slusnyho bankere a na bankovni akci. pak mi napiste, jak se vam libil pan polstar. ja budu asi nekde v karline....

Anonymní řekl(a)...

hm hmm, karlin, to mi cosi rika.. mam takovej matnej dojem, ze je to nekde na ceste mezi cinohernim klubem a mou zizkovskou koleji.. kdybych si tak jenom byl jistej. se este radsi podivam do mapy..

standby řekl(a)...

svanca: no jak sem sel z te hospody,tak to sem samozrejme nalitej byl.ale jak vysvetlis ten nakup? ha?
kotrpeca: mozna proto jsi ji porad zval na gynekologicky vysetreni:)
kasha: kasho,to bys musel videt...by ses posral...

Anet řekl(a)...

No, začínám se Jimbo do toho hlavního města těšit. Už se těším až vyrazíme se sourozencema zapařit

standby řekl(a)...

anetko dojed,vypada to,ze me tady zkouskovy jeste par tydnu zdrzi.sourozencu se zacinam bat,se nejak rozkalili:)