úterý, ledna 10, 2006

Ples gymplu - UPDATE

Male info: ples probehne 27.1. od 19.30. Casu je jeste dost, ale protoze je mi jasny, ze se na me na posledni chvili obrati deset lidi s tim, ze chcou listky, rikam to radsi dopredu, abych je mohla koupit naraz a pro vsechny. Tak si to rozmyslete a piste sem co nejdriv kolik jich chcete (pokud mozno ne na dluh!). Uzaverka rekneme 17.1. Pak uz budou blby listky a stejne uz ted vsichni vite, ze pujdete.
p.s. Jestli si muzete sehnat listky jinak nez prese me (treba pres Filipa), tak to ocenim (prece jenom nejsem tak spolehliva..:)


UPDATE: ptz uz se vas stejne vic nehlasi, rozhodla jsem se to koupit uz ted ve ctvrtek/patek. je to tak i jistejsi. listek stoji 100,-, mistenka taktez. taakze:

svanca ... 3 listky, 2 mistenky ... 500,-
peca ... 1 listek, 1 mistenka ... 200,-
zborka ... 1 listek, 1 mistenka ... 200,-
rada ... 1 listek, 1 mistenka ... 200,- (uz mam)
dan ... 1 listek, 1 mistenka ... 200,-
sten ... 3 listky, 3 mistenky ... 600,-

potvrdte to prosim do komentaru, diky.

20 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

ted jsem napsal gympl s mekkym i. no asi bych tam uz radsi nemel chodit.. ma to ten ucitelskej za nejakou specialni nizkorozpoctovou cenu?:) ja bych bral listek ovsem jen bez mistenky. uz me nebavi to kazdorocni mameni vstupenek u vchodu z toho staryho dedka, co stava mezi dverma..

Unknown řekl(a)...

El: chapu,takze berem nas originalni kroj...rifle a pohorky,jako vzdycky ;) na zaver posbirame zbytky a dopijem veskere vino :0) uz se nemuzu dockat,tenkrat to bylo fajn ;)
Sju: navrhuju to hromadne vsechno napsat sem a pak se s filipem domluvit kdo koupi co...
ja se teda taky hlasim o jeden...nejspis i s mistenkou,nevim jestli by me ten deda u vchodu bez mistenky a bez slecny pustil...jeste zkusim do te doby nejakou sehnat (slecnu).

Anonymní řekl(a)...

elishe: sak ja taky na kazdej ples chodim prevlecenej za partnerku. ale i tak me to uz nebavi.. jinak ty gymplacky plesy odjakziva byvaji v utery, tak nevidim duvod, proc by tomu melo letos byt jinak.

Anonymní řekl(a)...

svanca: hej esli bys sel ty, nebo nekdo jinej koho jeho socialni prostredi uz uplne zavhrlo a kazdej ho opustil... tak bych se pridal. mam totiz teho 27.1. statnice tak bych to mohl vzit z jedne vody, ze

Anonymní řekl(a)...

hwb: parada, dame to dohromady!:) ja bych mel 27.1. v brzkych rannich hodinach dle sveho heroickeho planu dodelat posledni zarez zimniho semestru na vsech svych dvanacti skolach, tak snad taky budu mit co slavit..:)

Nika řekl(a)...

ja nejdu, achjo:(

standby řekl(a)...

bez niky bude nuda,nejdu

Unknown řekl(a)...

Kua lidi co blbnete??? NIKO TY JDES,A BEZ DEBAT!!!!

Felix řekl(a)...

Já teda určitě půjdu, ale prachy za lístky se mi zdají vyhozený oknem. Napřed se nametu někde ve městě a pak zapojím charm. Vono to pudé..........

Felix řekl(a)...

A nějakou slečnu taky někde musím schrastím. Myslíte že mi ji páni z Miličáku puči?

Anonymní řekl(a)...

jdu taky. 1 listek + mistenka. diky.

Anonymní řekl(a)...

susan, ja bych k tomu svymu nutne potreboval jeste dalsi DVA listky (i s mistenkama) je to pro me dve pritelkyne, co mi pujdou za doprovod. (ale tereza se to nesmi dozvedet!) byla bys te dobroty?:) takze pro svancu s doprovodem suma sumarum 3listky+2mistenky. (hodlam stridave sedet jedne a druhe slecne na kline, tak svou mistenku potrebovat nebudu) terez ti to jeste pred odletem do turecka za me zaplati..

suzan řekl(a)...

dan, svanca: ok, pisu si..

doufam, hosi, ze me pak aspon pozvete na panaka!:)

Anonymní řekl(a)...

there's always a catch, jak by rekl konstantin:) podivejme na masnaka, bych poznal odkud vitr vane, i kdyby ses nepodepsala!:) no mozna se o tom bude dat uvazovat.. bude stacit, kdyz to bude jeden za nas oba s danem? nesmis se prece susan moc opit, aby sis pred !!!osudovou zivotni zkouskou!!!, milnikem v tvem zivote, neudelala ostudu..

suzan řekl(a)...

svanca: myslim, ze dvou (ne jednoho) panaku se, svanco, neopiju. so dont worry.)

STEN řekl(a)...

Sue, plesu ne nezucastnim,ja se bohuzel budu snazit neztrapnit a neopit (jak naivni) na jine akci, ale zaukolovali me kamaradi, kteri nemohli koupit listky (je tady verze, ze by jim je ani neprodali). Na me: 3 listky, 3 mistenky. thx

suzan řekl(a)...

stene, ty si myslis, ze kradu?.) kde na to mam vzit??

Anonymní řekl(a)...

sus: tak s tim ti zas muzu poradit ja:) jeden muj kamarad -a chci zduraznit, ze se vazne nejedna o me, ale o kamose ze zakladky, aby nebyly nejaky nemistny spekulace- se v podobnych chvilich financni nouze uchyloval k penezence sve spici a notne skleroticke babicky ("sak babka si to stejne nepamatuje") a sve fondy cerpal z jejiho skromneho duchodu. ve skole nas, co jsme meli pade na mesic, pak oslnoval modrymi bankovkami. hodna babicka v peci vnoucka skocila svou zivotni pout v bide a zapomneni do roka a do dne..

suzan řekl(a)...

svanca: dik za tip, ale podobny svancovsky metody nepouzivam!

suzan řekl(a)...

tak uz je to vsechno koupeny. muzete zacit platit.)