středa, ledna 04, 2006

Spitzen zusammen, follow me..

... tak tohle stacilo na ty nemce a kdejakou jinou pakaz, co se v krkonosich vyskytuje. 3 hodiny to staci opakovat, stejne to nepochopi, ja teda s nemcinou vybavena od Zory, jsem "samozrejme" perlila:)
nejak to shrnu
Jak ucit: co nejpomalej, pul hodiny rozvicka, pul hodiny slapat do kopce a stridave zvedat lyze... aby si priplatil.... usmivat se, davat detem bonbonky, presvedcovat rodice ze to za "chvilku" bude dokonaly.... aby si priplatit, kdyz uz se zda, ze lyzovat umi, vymyslet nejakou velkou picovinu, kterou v zivote neudelaji, ... aby si priplatili
Kdo uci: kdokoliv, dokonce i snowboardiste, co nestaly na lyzich deset let a v zivote nemluvili nemecky, musi ucit, nemecky rodinly 4 hodiny denne na lyzich
Proc ucit: aby byly prachy na vecer
Normalni den, ski instruktora: rano vstane, da si caj, nasadi si cepku a v mrakotach jede na svah, da si prvni Startku,pokeca s vlekarama o predesle kalbe, de ucit, z rozcvicky je mu na bliti,,z toho jak sou lidi neschopni jeste vic, kdyz ma volno da si Startku, lkdyz ne, dobehne k pucovne u vleku, da si par sluku a mete dal. konci ve 4, da si Startku a de na skvot, tam si zapali protoze je vyrizenej z cesty a z lidi, da si veceri a startku. sprcha-mel by si predtim radsi zapalit, jinak to nezvladne. de do hospody,cas asi 6 hod. na 5-6 piv, 3-4 zeleny, 1-2 krabky startek,(mozna i tri, kdyby erarni nebyly) pokeca s ostatnima otom, ze zacneme behat a ucit se a chodit do kina, de na skvot, pusti si Tv, nejlip nahlas, kdyz vsichni spi,startku a lahvacka, a vytuhne ve 3 rano u televize, rano vstane... je mu blbe...
Jinak silvestr byl jinej, paradni, bar venku ze sněhu, voheň, hod lyzi co nejdal a 2 hodinovy maraton beastie boys, no a rano zase ucit
:)
Taakze, v Pa mam zkousku, asi prvni co neudelam:( tak bysme to mohli trochu oslavit,protoze v ne odjizdim na dlasi zkousku a pak rovnou do krkonos..navzdy

27 komentářů:

Unknown řekl(a)...

kua zlati zednici,ti na tolik startek ani nemaji cas...
super jako vzdycky

Unknown řekl(a)...

:) jo ja zapomnel na smajlika,promin ;)

standby řekl(a)...

nechces napsat i o nasem silvestru?:)no instruktorstvi zni paradne (az na ty povinny startky pred sprchou,abys ju rozdychala).tak ja bych za tebou na nejakej prodlouzenej vikend dojel,spani by melo byt v pohode,jak je to s vlekama? nemohl bych rozcvicit nejaky nemce a pak celej den jezdit zadarmo?:)

Felix řekl(a)...

Ty vole ty vole ty vole. Tohle je můj americkej sen. Kdybych mohl plakat (nemuzu, zkurvili mi plastiku), mel bych uz promocene tricko skrznaskrz. Jsi holt dite stesteny. Uzivej si dokud muzes.

standby řekl(a)...

Niko,toz jak? nehraj si na sprtku, macek by jel taky...

Nika řekl(a)...

cuba: jasny ze muzete dojet, strasne rada vas tam privitam, pokud mi maci neprebere vsechny kluky,tak v poho:)kdy chcete dojedte, ubytko asi 50 za noc, vlkey zadarmo urcite ne, dojizdeli byste jezdit do pece pod snezkou, ja mozna nkedy svaa, ucit muzete, pokud bude co, nejlip nemce na lyzich:)

Anonymní řekl(a)...

Nika: proisim te, zenska, napis uz taky neco normalniho, bwez stresu, vasne, vzteku, nadseni, zkratka bez nejakych emoci! Nic proti emocim, ale marne sem hledal clanek, ktery by nebyl takhle nejak zabarveny! Zkus to bez toho, treba se to i bude dat cist, tohle fakt nejde. Je to proste strasnej chaos! jinak te mam rad, ale pis, prosim normalne!

Unknown řekl(a)...

Kdo je Petr?
Petr: mmch prave diky tem emocim jsou niciny prispevky tak kouzelne...

Anonymní řekl(a)...

petr: to necti, kdyz se ti to nelibi. mne se libi, jak pise. zkus napsat neco sam, muzes nam aspon ukazat, jak se teda ma psat..

Anonymní řekl(a)...

nika: promin. ja to tak nemyslel. pises skvele, sem jenom zarlil.

Anonymní řekl(a)...

Myslim, ze to druhy ten druhy Petr je uplne jina osoba, nez psala ten prvni komentar.

Nika řekl(a)...

anonym:jo je, a toho druhyho znam:) jinak dekuju za podporu a podporuju svobodnou volbu, asi neumim psat normalne, ale myslim ze psat z emocema je mnohem lepsi

Anonymní řekl(a)...

Nika: Je to lepsi, pokud ovsem dokazes s emocema napsat souvislou vetu...

Anonymní řekl(a)...

petr1, petr2, anonymous: jdete do prdele. to nectete, kdyz se vam to nelibi, nikdo vas nenuti. typky, co napisou "ty neumis psat", by postavil ke zdi a strilel. to nectete, kdyz se vam to nelibi. nebo neco napiste a ukazte, ze pisete lip. protoze jinak nemate pravo kritizovat.

nika: ser na ne. pises dobre. mne se to libi.

tetraFejla řekl(a)...

petr1, petr2, anonymous: Přidávám se ke švančovu agresivnímu komandu. Nevoprozujte tady. Niku si rozvracet nedáme!

Felix řekl(a)...

Petr 1, 2, anonymous, - Je vás víc nebo jste schizofrenik? Jinak su přesvědčený o tom, že Petr to nemyslel špatně. Nemusíš být takovej Švančo. A jinak Nika se mi taky líbí.

Anonymní řekl(a)...

vlasta: ja nevim, jakej su:) nechtel jsem byt nijak zlej, ale proste se mi nelibi ten pristup, kdyz tady nekdo neco nepodlozene hani. ale mozna je nekdo z nich odbornik pres kreativni psani a tak se snazi vyladit nicin prispevek dle nejnovejsich trendu. jinak si to vylozit neumim..

Anonymní řekl(a)...

Ja to nechtel takhle vyhrotit. Mel to byt jen takovy navrh na zlepseni, zamysleni , a tak. At pise, jak pise, jen at pise. Jen sem chtel rict, ze je to vsechno strasne moc zabarveny a nema to tu pravou vypovidaci hodnotu. Prave proto, ze je to strasne zabarveny. Konec.

tetraFejla řekl(a)...

puvodni Petr: Všechno je to strašně moc zabarvený? Vrať se k omalovánkám, kámo. :-)

suzan řekl(a)...

niko, support ;)
mmch, vydelala sis i neco navic (nez na vecer)?

Nika řekl(a)...

suz: nakonec jsem si i neco malinko navic vydelala, ale snad se to časem zlepší:)

standby řekl(a)...

a ja blbec čtu pro pobavení diskuse v Právu:)Krleš!

Anonymní řekl(a)...

Tetrafejla: No to si teda zas neco napsal. Tvuj smysl pro humor je fakt nulovej.

Anonymní řekl(a)...

No to si teda zas neco napsal. Tvuj smysl pro humor je fakt nulovej.

Anonymní řekl(a)...

rdw: peca doherty?:)

tetraFejla řekl(a)...

Pter: :-)

Nika řekl(a)...

myslim ze nacase, tuhlenctuto debatu ukoncit, mam radost ze je k mymu clanku tolik a tolik komentaru:)EMOCE sou BEST, a konec.