úterý, února 28, 2006

I ´m back! Ale jen na chvili

Tak vas zase vsechny zdravim, sem momentalne v Kromerizi, sic jen na chvili, protoze povinnosti volaji,a le co uz. Jak bylo vam asi ani nemusim psat, proste dobre, vykalila jsem se na nejvyssi miru svyho zivota, dala se na krabku( minimalne) startek denne, pribrala sest kilo, zesilila v nohach, prestala sem se vztekat a nervacit, prestala vse resit, zmenila sestrih na hrnec. a dalsi nepodstatne nalezitosti. Proste skvoter jak ma byt:) v unoru sem zmenila taktiku, rozhodla jsem se ze se nbudu opijet do 6 do rana, ale zacla sem uz na svahu s vlekarama (jelikoz sem znala temer vsechny vlekare, nebyl problem se zkalit kdekoliv) a vecer sem se uz jen dorazela.
Tu je par fotek, co nafotil bratr, kdyz me byl navsitvit, byl me navstivit mmch dvakrat, kubo, marcelo a petre!

Tady se pokousim skupinu 10 holandaku naucit behat slalom
















Dokonce i bratr byl zaprazen a musel jit ucit
















A tady je mi blbe a mam toho dost
















No vic fotek a zajimavejsi takovy ty skvotersky a kalici mam ve svym fotaku, ktery mam v krkonosich, ted o vikendu jedu na lysou horu na kalbu, a pak v pondeli do skoly a pak hned do krkonos, mno takze snad nedky potom se s vama vsema jeste potkam:)

6 komentářů:

standby řekl(a)...

na te posledni delas lachtana? tohle ucis ty nemce? neprijeli se spis naucit lyzovat? a mas nejakou fotku toho blondatyho hrnce na hlave?:)btw pochybuju,ze uz se nevztekas:))

suzan řekl(a)...

takze tak si zijou pravnici, jo?.)

Nika řekl(a)...

stand: ne to je muj odpocinkovy posed/postoj:) nemce ucim vse ci si jejich srdce zamane, hrnec muzes jemne zahlidnout na treti fotce, jinak mam jeste jednu spesl, ale uz nastesti dorustam?:)vztekam se min, fkat, zatum tedy nebylo naco, nasrala sem se jen jed ou za celou dobu.
suz: no zili kdysi daavno, ted jim zacla skola a KAZDY pondeli mus do skooly, no porste mazec:)

standby řekl(a)...

takze nejsi na me a na pecu nasrana,ze nedojedem? nebo to je ta jedina vec,co te nasrala?:)

Unknown řekl(a)...

my nedojedem>? tak to ani nebudem vyrazet,ne?

STEN řekl(a)...

behat slalom? to se snad hodi jen z hospody, ne? teda Niko, neuc kazdyho zelozrouta nasim nejlepsim vypitkovskym schopnostem!