čtvrtek, dubna 06, 2006

Nika in last 3 months

Zdravim blogery a omlouvam se vam ze prudim se svyma fotkama, ale az ted se mi podarilo tajne je dat do PC, rikam tajne, protoze ja cigara=otec, cenzura.
Taakze zacnu, vseci ste chteli videt muj slavny desivy "hrnec" na hlave, je tu i s mym milovanym trilitrovym kanystrikem zelene.





















Takhle vypadal náš skvot










Ehm, Fesna oblsuha na hasickym plese:)










Blond, blond, blond










Jeste sem zapomnela, ze sem se s vypetim vsech sil vyskrabala na Lysou Horu a na dva dny se nalozila do lihu









Fakt deme z Lysé!









Tak tady je foto z France









No a po tom vsem sem takhlenc dopadla:(














A pekna fotka mych oblibenych slecen na zaver z kalby, stano-jimmi-fejlo narozenin, kalba byla dobra na sladech sem si zakalila na jedne noze jak nikdy:)( a snad uz tak nikdy nezakalim, noha me boli doted)











Taakze zitra metu na operaci ,mych urvanych vazu a navic NOVE urvanyho menisku:( snad si me tam nechaji tak dva dny, a hura do skoly:( min. pul roku bez sportu.

10 komentářů:

suzan řekl(a)...

ty voe, niko, jak se ti to vubec stalo? jeste mi nikdo neposkytl uspokojivou odpoved, tak snad ted ty.)

Unknown řekl(a)...

AUUUUUU!!! TY NOHY !!!
(reakce na posledni foto)

standby řekl(a)...

nika:to sou ty tri blondyny-kamaradky,co "pijou,kouri a sexualne zijou"?

STEN řekl(a)...

Niko, teda musim priznat, ze i na 30-ti letyho chlapa, casanovu, bohema, party boye a milovnika extremnich sportu jsou ty fotky drsny.

standby řekl(a)...

ha, upgrade. po shlednuti fotky se zelenou ve dvou decce,sem si imaginarne doplnil hladinu az na carku 0,2 a zvedl se mi zaludek, dik niko:)

standby řekl(a)...

jeste bych chtel upozornit na fotku "fakt deme z lyse", co je to tam v zadu za popopotvurku malickou na lyzich? vypada jak z te pohadky s tim pro me nezapamatovatelnym nazvem.help?

Anonymní řekl(a)...

vim, ze je to trochu opozdene, kdyz uz je kazdej v nejakym tom klubu. ale ja byl vzdycky spis out nez in, tak si az ted zakladam svuj vlastni. je to elitni klub pretrhanych vazu a rozdrcenych menisku a nedostane se do nej jen tak nejakej nymand. prvni clenskou knizku zaroven s pranim brzkeho uzdraveni samozrejme nabizim neodolatelne instruktorce sveraznych zimnich radovanek nice. nazev klubu jeste neni odhlasovan, ale kdysi frcely ruzny hudebni pojmy, tak je zatim pracovni nazev "the plastika people of the universe"

Nika řekl(a)...

jimy:jo pravdu mas, to sou vony:)
svanca: do tveho klubu se s radosti v srdci a nadsene pridavam, je tot totiz velice elitni a vyjimecny klub.myslim ze bysme mozna mohli prizvat i stana, ten je zcasti taky plastickej,nemyslis?:)

Sem se dneska rano po temer probdele noci s ortezou vcelku radostne probudila,pustila radio a hle nejaky kreten zpival: " Ja na to mam, tak si poskocim tak si vyskocim.."... nasrat

Nika řekl(a)...

a ted mi dosla smska od Janousku: " V pondeli 17.4. jedeme lyzovat na Praded, Pojedte s nami!"

Anonymní řekl(a)...

niko, parada, ses in:) ale s tim stenem nevim, je dostatecne platickej? ja nevim, nemeli bychom za cleny brat jen tak nejakou chamrad, ktera si na dreveny kolena jenom hraje, aby byla trendy..