pondělí, dubna 24, 2006

zdálo se mně,

že sem na takové starobylé velké plachetnicia ve vodě byla taková černá velryba a to sme byli teprve v teritoriálních vodách a celou tu plachtenicu kormidloval Ondřej, co mě bude mít na zkoušku z mezinárodního práva, hlavně, abysme nepřejeli tu velrybu. A pak měl Bandini jet autem do Autrálie a na cestu si vzal šest prázdných plat od vajíček.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

:)))
mne se dneska zdalo ze doherty mel koncert v rumunske salasi a ja sem mu... ale ne.

standby řekl(a)...

macku,ondra je ta velka bila velryba,je to takova hezka metafora a co znamenaji ty prazdny plata od vajicek se radeji ani neptej:)
ja vcera poprve v zivote ve snu zastrelil policajta.v sebeobrane,strilel po mne kdyz me honil kvuli prosle litacce na mestskou.no a pak sem v klidu odjel 15kou na vypich a ani rano v novinach nebyla moje fotka,uf

Anonymní řekl(a)...

ale mekovi se zdalo o cerne velrybe, ja se vynoril az v pozdejsi fazi! navic este docent ondrej, nevim co si o tom snu mam myslet, protoze i ty vajicka sedi (ma tydenni spotreba).

Anonymní řekl(a)...

no mne se zdalo, ze ke mne na navstevu prisly tri nejaky moc hezky holky, jedna mluvila anglicky a ty dve nastesti cesky, a hned nazdar peco (krom te anglicanky, ta to rekla po anglicku, nebo americku, ted nevim) no a hned sranda jak prase, ze jako by chtely do sprchy a at jim jdu umyt zada a tak, tak sem tam vlezl, no pak ze se jim nechce spat, tak sem rozlozil ten rozkladaci gauc... teda zpatky, tohle se mne vlastne nezdalo, to se stalo..... jooo.... vim, co se mi zdalo, to sem byl kdesi v Australii a tam litaly plata vajicek a cely to kormidloval Ondrej. Ty plata.