čtvrtek, dubna 20, 2006

Romanticky vylet se supr kockou

Ja vim ze vsichni netrpelive cekate na prijezd Iru (btw.uz jsou tu),ale jeste pridam par radku a fotek z naseho rodneho kraje.Doufam ze budu rychlejsi nez Jimmy. Nase mila draha medicka Eve mi vcera volala,a pozadala me, jestli nepodnikneme nejaky mensi vylet. A ja si rek proc ne? Misto konani vybral evik. Vyjeli jsme na bunc autem, tam jsem si dal pivko na posilnenou,a ze vyrazime na Brdo.
Cesta byla velmi zradna,hned prvni odbocku jsme netrefili. Ale dosli jsme k peknym sutrum,tak nam to ani moc nevadilo...

Nicmene jako spravni turisti jsme se dohodli,ze se prece nebudem vracet.At dojdem kam dojdem. Sli jsme dal.Docela nas zarazelo ze na Brdo vede pekna nova asfaltka,ale co,ze? Usli jsme takovy dobry tri kilometry a cesta se zahadne kroutila asi o 180 stupnu,tudiz zpet. Rekli sme si tohle ne a vydali se do neoznackovaneho lesa. Eva asi spolehala na muj orientacni smysl, nebo co. Vtipne bylo, ze jsme se dostali na peknou mitinku, kde se chystali k soulozi nejaci trampici. No asi jsme je vyrusili... Kazdopadne nejakym nedopatrenim jsme vysli z lesa primo na cestu,ktera vedla z bunce na brdo,ta kterou jsme prvne minuli. (vidite v pozadi)


Takze jsme se uz bez vetsich problemu dostali na Brdo. Bohuzel rozhledna byla zavrena. Ale tatranky jsme samozrejme meli,takze pohoda. (tatranku vidite ve spodni casti fotky)
(a tady)(a taky tady)

Jeste par spolecnych fotek na Brdu.....

....a hura domu....
...samozrejme jsem se plne venoval rizeni. Ale cesta to byla i tak vesela ;-)

2 komentáře:

Anet řekl(a)...

Nebyl ten výlet naplánovanej na pátek? Zrádci:o))
evi: tradiční okruh na kole v pátek kolem třetí?

pleva řekl(a)...

sakra vany..nemam kolo..ale jinak bych rada.jedine zase pesky,jasem totiz tedka nejdrsnejsi vyletnice:)