neděle, června 04, 2006

je mi na blití (Parouback)

tak jsou již známi výsledny voleb ODS 35,5 CSSD 32,3 KSCM 12,9 KDU-CSL 7,2 Zelení 6,.. , no nic na plat nastal patová situace a to i přes celkovou výhru pravo středové o 3 procnta, přesto všechno bude v budoucím parlamentu sedět 100 levičáků, sto těch kteří by lili peníze ze státních fondů a z fondů EU do krachujících fabrik, které vyrábějí zastaralé televize(viz. Hranice na Moravě a továrna LG Philips, která se snáží vyrábět staré nemoderní neploché televizní obrazovky. ) Po techto volbách nejspíš neubude uředníků, neubude razítek, neubude tunelování a podobných (soc- dem) deset na stole v českých. Paroubek prohlásil o 35.5 procentech voličů něco v tom smyslu, že jsou totální čuraci a nepovažuje je za lidi. Svou prohru ve volbách neunesl, a nejradši by je anuloval, nebo aspon zpochybnil, o tom že premiér Paroubek je zprominutím h.j.., Člověk kteréhojsem neviděl ve svých předvolebních debatách dělat nic jiného než urážet lidi, slibovat nesplnitelné (jako 130 tis za narozené ditě), volební kampaň postavil na hesle ODS "-" , o jeho programu jsem nikde na plakátech nic nečetl, pořád se chlubil kolik zákonů s komančama ptrohlasoval, ale zapoměl dodat že vlady Grosse a špidly, udělali za 3 roky pěkný hovno. Vrchol všeho a tečka za jeho všemi vystoupeními byla dnes ve 20:00. Pojmenoval dnešní výsledky za pravicový unor 48( přirovná ní k unoru 48).
A závěrem, je mi z toho na blití, mrzímě že občané neodhalili vic jeho SLIBOTECHNU. (pořád nechápu některé z nás za to že jim dali hlas(Vlasťa)), nechápu to jak se rozkřikoval na Prezidenta republiky , že chce jednat s Topolánkem , když on bude mít s komančema 101.

ALE co , buďme vděční alespoň za těch 100 PRAVOSTŘEDOVÝCH HLASÚ, děkuji za sebe všem voličům napravo od Socdem, děkuju za to, že aspoň ty komanči vládnou nemůžou.

pěkný večer

paul

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

jediny, co se na tohle da smysluplne rict, je, ze narod, kterej nezna svou historii, si ji zopakuje. sam nechapu lidi, kteri se mohou nejak vzhlizet v soucasnem vedeni socikomunistu. nejspis jim tech 40 let nestacilo. nebo mozna jen nepochopili orwella. vzhlizet se ve vizich toho bradavicnyho prasete, kterymu tecou nervy z panickyho strachu, ze na nej nekdo vystara vsechna ta svinstva, co on a jeho spolusoudruzi za tech par let spolecne nasrali, mi pripadne hodne sveraci kazajky. silne ovsem pochybuju, ze by v eventuelnich opakovanych volbych pomer dopadl vyrazne jinak. dokud nebudeme mit aspon castecne vetsinovej system, zarucujici jednoznacne odpovednost kazde vladni strany, tak se nic znatelne nezmeni. do te doby, cest praci vsem, at se vam to libi nebo ne..

tetraFejla řekl(a)...

Musím ale říct, že kolem 14:05 mi bylo moc dobře. ODS+KDU 104 křesel ve sněmovně, no, byl jsem trochu naměkko. Pak mě z toho ale Moraváci a voliči Ústeckého kraje dostali.