čtvrtek, června 08, 2006

Poznej „krásy“ jiných měst

Člověk musí hodně zkusit a poznal, ale co? Buď tomu opět přály okolnosti, nebo je to jen hra osudu, ale vše naznačuje tomu, ze opět přijde čas změn. Rozhodla jsem se, ze změním své studijní kvantity za kvalitu a je mi lito nevyužit příležitosti a nenabídnou Vám exotický výlet do Ostravy.
Přes den by byla v plánu malá prohlídka města, různých malebných uliček Moravsko-Slezské Ostravy, hradu, železáren, hornického muzea…cokoliv si budete přát vidět. Vše samozřejmě s kulturně vzdělávací výkladem.
V noci by náš zájezd navštívil tu „nudnou“ Stodolní ulici. Nabídky na individuální program jsou opět vítány. Večerka libovolná, nejlépe v ranních hodinách a se zastávkou v nejlepším non-stop fast foodu U Vyhlídala - vyhlášeném po celé Ostravě.
Každé pondělí a pátek je možno zajet na koncert do „emo“ Jazz Clubu v Českém Těšíně. Jestli si totiž myslíte, že váš vzhled vybočuje z normy, poznáte, že to není pravda. Tolik divných "chuj" lidí pohromadě, nelze jen tak lehce spatřit.

Zájemci potřebují jen to nejnutnější - peníze, kartičku pojištěnce a podpis rodičů pokud v den odjezdu nedovršili plnoletosti. Nocleh a max. snídaně zajištěna.

Objednávky přijímám na mém telefoním čísle, datum a čas je dám domluvou s pořadatelem. Formujte se do menších skupin. Nabídka platí do vyčerpání sil.

Příjemnou cestu a zábavu přeje Elishe Tours

11 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

ja bych jel hned (jako ne ted hned ale ze bych jako jel rad jako), nahod nejaky termin...

STEN řekl(a)...

Hm, do Ostravy, mesta horniku, drog, alkoholiku, Topolanka, nezamestnanosti, Nohavicy a prakticke filosofie?
Dekuji ne... nevahej a pis si me na seznam. Kdy kde?

Anonymní řekl(a)...

ta ostrava je takova pekna, takova zelena:)

Nika řekl(a)...

zelena, maj tam zelenou?
dyby to bylo nedky pristi tyden bych i vyrazila, pokud splatim dluhy, ale i tak no:)stodolni je prednejsi.. mate tam sikezni chlapce?

Felix řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
Felix řekl(a)...

Za tebou přijedu kamkoliv brouku.
Rozhodně si mě na ten seznam připiš.
Pokud poskytuješ i "soukromé" prohlídky například hornického muzea, rozhodně bych nepohrdnul.

standby řekl(a)...

tychcu taky!!!nahod terminy!:)
stene neblbni,dyt sou tam vysoki komini

Anonymní řekl(a)...

Elo, ja rezervuj mi take jedno misto ....

Anonymní řekl(a)...

Jinak k obcerstveni "u vyhlidla", v utery sem si tam dala hermelin v bulce . Bulky evidentne zazili i prvni svetovou. Zelenina byla o poznani lepsi ta byla jen v druhe a kecup v kterem se to topilo ... nevim k cemu prirovna.
Znamy co sel semnou si dal hamburger, ale ten myslim ze jeste tak pred 20 minutama stekal...
takze vsem preji dobrou chut a vrele doporucuji...

paul řekl(a)...

jseem pro elis doufam tvoje nabidka je celoprazninova jinak by se na me totiz nedostalo takze se doufam pak domluvime a nerco podnikneme jo a ja chci videt ty zelezarny(vitkovice Steel) a Palác kultury a sportu(ČEZ arenu) hornicky muzeum je oka ale do dolu farat nebudu jeste by si me tam chlapi chteli nechat

Stinka řekl(a)...

Hmm..... zajimavy to blog (coz se odviji od jeho zivotadarcu :)... uuaaajjjiiii.....:))