středa, července 19, 2006

Jak jsem se (zatim) mela o prazdninach...

Kdyz sem teda nikdo nic nepise, zahltim to tady aspon fotkama z vyletu a akci, ktere jsem absolvovala v mesici uplynulem.
Pravy prazdniny mi zacly az po dokonceni vsech prijimacek a odjezdem se segrou do Belgie za znamyma. Pocasi super, prohlidka Antverp, Brugg, Bruselu, pobrezi, diskotek a baru. Co vic si prat?





Po prijezdu mensi kalba na Jablunce (fotky viz. simcha) a pak vetsi kalba v Litencicich u Rosti, odkud nastesti zadne fotky nejsou.
Na tehle akci ale vznikl napad podniknout neco na zpusob road tripu :) po CR. Takze cestujem Ondrovym miniautickem v peti nejdriv na Broumovsko (SV Cechy, meeting s kotrmelcama) do Prahy (kde vyzvedavame Simone) a nasledne do Varu na festak. Bylo vedro, tak jsme to s nejakou aktivitou moc neprehaneli...

Artikl z letosni uvodni znelky, ktera me poprave moc nenadchla...

:-o ? ... provazelo skoro kazdy film

Z Varu musime se sestrou spechat domu, ptz prijizdi belgicka navsteva naopak k nam. V Kromerizi se neda po dvou dnech nic delat, takze jsem si zahrala na pruvodkyni Olomouci, Brnem, a Hostynkem :/ Dojem ale myslim napravil festak Bazant Pohoda na Slovensku, kterej vazne nemel chybu! (Mnaga, Stereo MC's, Pixies, The Frames, Zero 7, Skye, Coldcut, kNot Photogenic, Ohm Square, Bajofondo Tangoclub, The Ecstasy of Saint Theresa)

Ehm.. foto s Fialou.)

Coldcut

5 komentářů:

suzan řekl(a)...

njn, malem bych zapomnela.. ondrovy vybery byly samozrejme skvele (stejne jako ty moje.)

Anonymní řekl(a)...

ten otrapa bednar byl na pohode taky? snad ne..

a pixies, pixies??!!!

Anonymní řekl(a)...

vsechno bylo dobry.:) ten festak me trochu mrzi, ale neda se byt zaroven na dvou mistech.

suzan řekl(a)...

svanca: ne, ondra uz byl tou dobou na ceste do rumunska precee...

Anonymní řekl(a)...

teho Fialu v tym ruzovym tricku sem malem nepoznal...