neděle, července 30, 2006

Slovinsko-Rakousko2006

TAk pro mě skončilo šprtání aspoň na pár dní a tak jsem se svou drahou polovičkou vyrazil na jih, ale ne k moři jak by všichni očekávali(asi i má drahá polovička) ale jen tak navštívit kus hor u našich jížních sousedů. Cestou jsme urazili asi 1800 km a viděli kopu věcí a užasných míst. cesta vedla Km- Mikulov - a po dálnící přes Graqz, Klagenfurth, Vilach, do malebných Julských Alp kde sme navštívili Bled, Bledské jezero, Bohinj, Bohinjske jezero, a tam se v Bohinske jezero a tam tři dny spali v soukromí za pro mě neuvěřitelných 12 euro za osobu a noc, A tak dále už jen výčet míst kde jsmer byli Bled, Bledske jezero, Kranjska Gora, Planica( Mamutí skokanský můstek vypadá jak kdyby ho rozebrali cigáni) Viděli sme Triglav(nelezli sme tam to by chtělo Stana a jeho plánování a lepší fyzickou kondici), po třech dnech ve slovinsku směr Rakousko přes Krawanken Tunel(mýtný), - Vilach- Spittal an der Drau- Obervelah - Flattach - Moelltaler Gletscher - Mallnitz Ankogel - Heiligenblut - Großglockner Hochalpenstraße 2505m.n.m. - Franz Josefs Höhe 2408 m.n.m. - Zell am See -Kaprun -Bischfshofen - Schladming - Ramsau am Dachstein - Dachstein Gletscher - Kulm - Tauplitz - Bad Mittendorf(další mamutí můstek) - Bad Aussee - Mariazell - Kloster Neuburg(setkání s Janou Mazákovou) a přes poloprazdou Vídeň a zasranej Mikulov domů. Poznámka Některá místa jusme jenom projeli ale ve většině jsme vylezli z auta a něco pochodili.
Dál viz fotopříloha

4 komentáře:

paul řekl(a)...

nějak mi tam nejdou dat fotky pomoc)))

paul řekl(a)...

VIM ALE NAJK SE MI TO JEBE

STEN řekl(a)...

Hej Paulie, uz jsem myslel, ze jste s Magdou behali po horach jako kamzici v riji. Ale ta posledni veta, ze jste to skoro vsechno projeli autem me trosku zklamala.

paul řekl(a)...

hovno stene behali sme po bledu v kranjske gore na turach po alpach a takže když vezmeš ten seznam mist tak v 95 procentech jsme po tom co sme se tam autem dopravili sme to tam dost prošmejdili takže zase takovej zevl to nebyl a ridit cca 1800 km v petio dnech je taky dost maso