středa, července 12, 2006

Spát? Snad i snít? Spát…

Odpoledne se probudíte horkem a zjišťujete, ze je Vám docela špatně, jste překouřeni a bolí Vás hlava, nohy a cítíte únavu. Jediný, co se vybaví, je ranní příchod domů.Nekonal se žádný tajný soukromý večírek, jen jsem úspěšně absolvovala svou první noční směnu na Robin Oil.Jsem z toho celkem zmatena. Práce bylo celkem dost, teda víc než tvrdil šéf před nástupem. To by nevadilo, ale nejvíc mě dojala společnost, která se schyluje během noci na benzinu.
- Taxikáři, ti jsou málo mluvní a když mluví, tak jsou většinou sprostí, takže docela oceňuji, když nemluví.
- Kurvy z bordelu od naproti, tam za rohem, ty se dají lehce poznat a kupuji hlavně cigarety. A vůbec nejsou pohledné! Kdyby Vás to zajímalo.
- Místní opilec Bedřich, který pil do pulnoci a o půl 6 si už opět kupoval další lahváče.
Dále úplný extrém, o kterým nevím, co si myslet - 17 holky hmm yap z GM, které se tahají s odpornýma pětačtyřicátníkama…?, dále 1pár lesbiček, naspeedování borečci, kteří nemají peníze na taxík do Hulína.
- Policajti, kteří jsou tak moc milí až to pěkný není. Slizoun.
Ale nejlepší společnici na večer byli chlapci, z internetové kavárny. V noci se jim nechtělo spát, a tak jezdili po městě asi do 4 hodin, po benzínkách a kouřili a pomáhali.. A nejlepší tečka ze nocí, byl pekař Pepík: „ jé, ty jsi eeeéliška“ „já jsem pekař, to je něco jako ten mlynář z pohádky“….
Tak a mám pocit, že ti co v noci nespi jsou svým způsobem divní?!

Děkuji za Vaši shovívavost nad tímto příspěvkem - a to bylo dnes teprve úterý, víkendy musí být ještě veselejší.. Docela mě to bavilo, ale díky bohu - už mi zbývá jen 11 noci. A kdyby jste šli náhodou v noci kolem, tak se zastavte…

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

jak jsi to myslela, ze lidi co v noci nespi jsou divni? ja uz jsem jich nespal 12:) uprimnou soustrast. jsme na stejne lodi. jenom tady v hotelu se schazi trochu zazobanejsi spolecnost, coz ale neznamena, ze by se od te tvoji moc lisila (viz. nor, co kazde rano ve 4 doleze po 4)

Anonymní řekl(a)...

jasne, pete se hodi do kazde situace:)