neděle, července 09, 2006

na velký vír NE (pokud nejste duchny)

Prázdniny začaly aj lůzrům, to jako mně a kachně. jelikož kachna akorát hraje ultimu, tak sem se rozhodla, že ho o svátkách vytáhnu na orlík, ačkoliv to tam vůbec neznám. Tak sme vyrazili v úterý večer a přespali u nějakýho ranče a druhej den dopo sme se doštrachali k vodě a zámku orlík. jedna ženská nám doporučila kemp velký vír. a když sme dopluli parníkem tam, tak z toho měl kachna málem šok. milión rodinek s nechutnýma uřvanýma děckama, byli plně všude. stanů jak když nasere a na pláži se nedalo hnout a ještě sme se pohádali s ženskou, co půjčovala šlapadla. a voda byla zahnojená nějakýma řasama. navíc všechny tři hospody byly dost nahovno. takže tam rozhodně nikdo nejezděte, byla to ztráta času a peněz. další den sme jeli do kempu podskalí, kde byla asi desetina lidí a mnohem menší podíl rodinek a taky pořádná hospoda. večer sme chytli haluzáckej stop rovnou až do prahy na smíchov a kachna si dal v hospodě koleno. ale v noci to přislo. když den předtím kája avizoval, že už se mnou v životě nikam nepojede, tak ještě nevěděl, že si z výletu odveze parádní úžeh nebo co a celou noc a celej den jenom zvracel a já sem myslela, že bude po něm. ale já sem mu říkala, kachno, dej si něco na hlavu. tak z toho plyne takový malý ponaučení. kdyžtak napište, kam se dá v ČR jet na výlet, jo?

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

kokorinsko? ale nevim, nikdy jsem tam nebyl. nikdo tam se mnou nikdy nechtel jet. a to uz tam byli vsichni.. jinak na upal/uzeh zabira ibalgin a studeny pivo, nejlip hned dve tri. pred chvili me to svinstvo preslo. nic na hlavu, do zaludku, do zaludku..

Felix řekl(a)...

Kua Macku, ty jsi poslední dobou nejaká drsná. Na Orlík nidy nepojedu a na výlet doporučuju Moravský kras, tam je fakt nádherně a nemusíš se hádat s babou co půjčuje šlapadla.