čtvrtek, října 12, 2006

Můj malý svět: uklizečka a já

Ahoj Kolejní rado.
Mám úplně zoufalou stížnost. Bydlím na pokoji 19 blok 3 a na našem patře uklízí paní, která půlku chodby oblažuje od půl deváté do cca 11h svým pronikavým skřehotavým hlasem, což naprosto znemožňuje spánek, učení apod. Aby toho nebylo málo v této době také zabraňuje pod hrozbou nadávek a za pomocí smetáku a dalších úklidových zbraní užívání umýváren a toalet nad dobu nezbytně nutnou...Nevím, jestli jsou zdejší uklizečky informovány o tom, že my na pokojích taková zařízení nemáme a nebaví mě každé všední dopoledne chodit na druhou stranu chodby, když bydlím skoro vedle záchodů (kde by ale mohla zrovna působit podobná osoba a museli bysme zřejme chodit ven nebo já nevím). Navíc je tu ta paní už druhý rok na tom samým místě. Chtěla bych vás poprosit, jestli není možné ji vyměnit za někoho jiného, popř. poučit o nezbytnosti plynulého provozu v sociálnách zařázeních. Děkuji za pochopení,
Marcela Tovaryšová

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

mezi pul devatou a jedenactou nema nikdo spat a ucit se mate ve skole. tak.

STEN řekl(a)...

Ahoj Marcelko,
děkujeme Ti za tvůj příspěvek, my hoši a dívky z kolejní rady projednáme tvůj zajímavý názor na dalším zasedání kolejní rady, hned po bodech rozdělování kolejí kamarádům nebo za úplatu, fiktivní existence některých členů KR a návrhu na zlepšení efektivnosti KR z nuly na apoň něco.
My, pilní členové KR, proberemu Tvou stížnost podrobně na zasedání a do příležitosti 1000. výročí založení UK zjednáme ráznou nápravu. Jako reálnou změnu vidíme zvýšení kolejného a zákaz úklidu.
Prozatím prosíme o shovívavost nad naší neschopností.
Tvá kolejní rada.

standby řekl(a)...

"vy prasataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!"

je to ona?ta uklizela i na patre,kde bydlela dima a jednou uz to nevydrzela,spustila na ni smrst bulharskych nadavek a od dalsiho tydne ji zdravila (uklizecka dimu,nikoliv naopak) uz z dalky.ponauceni: ucte se jihoslovanske jazyky,z cestiny strach nejde.

Anonymní řekl(a)...

Tak jak to tak pozoruju, tak je to vsude stejne, na Listovych kolejich v Brne padaji i ostrejsi vyrazy napr. ty kurvy jedny, k tomu se prida bouchani kolecek voziku na kybliky, no v sest rano to opravdu potesi...

suzan řekl(a)...

tak ja musim rict, ze nase pani uklizecka na patre je zlata a vzdycky si s nim dobre pokecam:)