sobota, října 14, 2006

Pozdrav z Rakouska

Tak vás všechny moc zdravím z Rakouska! Země mému srdci blízká nezklamala ani tentokrát a mám se tu naprosto báječně! Začalo to už kolejemi, kde jako naprostý standart máme barevnou televizi na pokoji, v kuchyňce mikrovlky, kávovar, myčku, nerez nádobí.. prostě úžašné. Sdílím s Anet názor, že bydlet s chlapci je poněkud jednodušší neb jsou velmi snadno ovlivnitelní a nespotřebují téměř žádný toaletní papír.Bydlím se 2 děvčaty a 2 chlapci a sestava je poměrně vyrovnaná.
Město je naprosto skvělé, nebýt toho, že pivo tu stojí 3 eura, tak i docela kalím, neb se to k erasmus pobytu velmi sluší.Dokonce jsem si na to koupila párty vohoz:-))
Na Uni si to taky docela užívám, to že jste Erasmus student automaticky znamená, že jste zaostalý jedinec, na kterého se musí mluvit pomalu a nic moc se po něm nesmí chtít (aspoň takové jsou mé pocity doposud, doufám, že se to nezmění)
Příští víkend vyrážím na poznávání vinných stezek a později na exkurzi do čokoládovny, takže už se nemůžu dočkat.
No a přeji všechno nej všem oslavecům ( hlavně Nice:-)) a mějte se v Česku hezky!

2 komentáře:

Nika řekl(a)...

jehuuu dekuju:)

tetraFejla řekl(a)...

"[C]hlapci [...] jsou velmi snadno ovlivnitelní a nespotřebují téměř žádný toaletní papír." Tak tohle je nejlepší hláška, která se kdy na tomhle blogu objevila. :-)