pondělí, září 18, 2006

Dovolená rodičů v podání jejich dětí

Nějakou opravdu ale opravdu hodně blbou náhodou, sme s bratrem 7.9. ve čtyři ráno odlěteli z Brněnského letiště, směr Antalya, turecko. Ještě před odletem na Marakaně nákup 2 krabiček Startek, ale doma zabaveno všudypřítomným otcem. Vyřešilo to letiště a Petry. Před nástupem jsem zjistila, že mám v příručník tašce pepřák- ještě ze španělska, ale celníky ani nikoho jinýho na letišti to nějak neznepokojilo, takže sem ho dovezla jak tam tak zpět do čech. První seznámení se situaci v letadle- nejmladší, nejvysmátější. ráno sme dorazili do cíle, ubytovali se a byli v šoku. 5hvězdiček-hotel sice zní dobře, ale jak to vypadalo no mazec. luxus všude kam se podíváš, čtyři bary- 1 nonstop hehe:)Já vybaluju kufr, bratr musel hned vošefovat bar co můžem chlastat, taxme se zrubali a vpoledne tančili s nakyma lidma u bazenu. Kalit můžem všechno, a jíst taky všechno a v kteroukoliv denní či noční dobu, otom se nám ani nesnilo.
Občas jsme se v průběhu věnovali i sportu- volejbalu..



















střelbě, pincu, vodnímu erobiku, břišním tancům, vodnímu polu.
Nějak sme se v noci dycky ocitli v bázenu, byl taky ten zákaz koupání, když nás vyhodili sme teda museli do moře, naš dvoučlenný tým se rozrostl asi 9-ti členný-čský tým, poté se přidali 4 dost tlustý Rusky, 3 Turci, 1 Nemec, animátoři(mix všeho) a pak dalších 10 lidi, kerý si nepamatuju. Je pro mě záhadou, jak se kuba, který umí dost mizerně anglicky, dokáže bavit s Turkem, který neumí jinak než turecky, o náboženství, strašně vážně a asi půl hodiny. Je pro mě záhadou jak se domluvím se 120 kilovou Ruskou a udělám si s ní bodyguarda. Dále nechápu, že se ve tři ráno bavím se šéfem hotelu otom jestli umím pít či ne. Asi tam byli strašně fajni lidi. Na didžině jsme strašní rádi organizovaly zábavu, 60 letý lidi s bratrem jsme vybízeli k tanci, učili je techno a hip hop, utvářeli kruhy a posílali doprostřed lidi...
Po 6 dnech focení, bratr v noci se díval do fotáku a na otázku fotáku formátovat vše? odpovědel ANO, na druhou otázku, opravdu smazat vše? odpověděl opět Ano. Takže šecko fuč.

Naše večery na didžině vypadaly asi takto:





























... a dopadaly takto











Rána opilcova bývala těžká, ale stačí se vyvalit z postele, doplazit se do výtahu sjet, vyplazit se a dovalit se k bázenu a je vám líp, pak si dáte první Tureckou cigaretu bud značky- Winners- vykoupily jsme je, nebo Classic- takly došly, Maxim-finish, nebo Cigara- zbyla jim 1 krabka. Udělá se vám opět špatně, nutno zapíjet ginem nebo pivem. Pak sedíte a jen vás zdraví lidi, a máte pocit že ste je v životě neviděli, a přitom to zřejmě budou ti, co s vama předtím kalili na didžině.
Romantické foto bratra a sestry u moře









Poslední noc jsme moc nekalili...














..protože jsme brzo ráno vstávali a odlítali domů. V letadle jsme si ali colu a kafe abyms ese trochu probrali a celý let jsme prospali. doma tedy vskutku těžké procitnutí..

6 komentářů:

tetraFejla řekl(a)...

Niko, kdybych si chtěl s někým vyměnit život, tak jedině s tebou. Kdy konečně, chlapi, vyhlásíte tu ženu roku? Vítěze, myslím, máme.

standby řekl(a)...

fakt by me zajimalo,co musi clovek udelat,aby znicehonic a hlavne tak tajemne odletel do turecka na tydenni kalbu?nikule,zaprodalas svou dusi dablu?
svuj hlas hodlam dat nezistne dnes jakekoliv holce,ktera dorazi vecer do jakekoliv hospody v km.a budu klidne lobovat i pro svancu,jestli dojde

Anonymní řekl(a)...

takhle uzivat si umi jenom nika!:)

Unknown řekl(a)...

nejdrsnejsi je ta fotka jak bracha tanci s tou velkou pani...jak to delas ze ty zbalis vzdycky nejakeho hezkeho zazobaneho prince a on starou pani s dobrym zdravim ;-) jinak...nikdy ti neodpustim ze si me nevzala s sebou,ted kdyz sem to videl :)

Anonymní řekl(a)...

no nelibý se mi tam jedna vec: poslední noc sme nekalili.!?!? tak nevim co nika povazuje za kaleni ale pro me 10 dzinu s tonikem kalení je...!

Anonymní řekl(a)...

mne se taky neliby jedna vec. vcera jsem nekalil a ted mam vazne kocovinu