pátek, září 01, 2006

Tu druhou pulku pravdy se Vam (mozna) pokusi rict Eliska

Napisu to zkratkou-vite, na dlouha souvětí si netroufam, stále porad zadrhavam a zapomínám, co jsem to vlastne… kdysi jsem mela pocit, ze emarakana kali hodne, ale musim uznat ze simcha kali jinak…jinej blog, jinej mrav a do jiste miry i jina hudba. (krome Karen O, tu mají radi všichni a bez vyjimky pohlavi)

Ještě před koncertem si vzpomínám na parcik, schovku před destem, kousek Vidne, pak na mix rum + napoleon s trochou kofoly. Listku jsme v jednu chvili měli 7ks pro 5lidi. Stadion, nebyl stadion, ale něco jako amfiteatrik se spoustou bahna. Docela rada bych nasla ty, kteri mi znicili boty. Tv on the Radio na me taky moc veliky dojem neudelali. Nemela jsem je moc naposlouchane, hlavne jsem se snazila rychle vypit pivko, a procpat se do minimálně treti rady mezi ty indie devcatka, která me neuznala driv, nez po pouziti nasili, ve snaze udelat si trochu mista k ziti. Pak zacali hrat DPT a ztratila jsem náušnici a tim to vse zacalo…Musim souhlasit s Radou, protože i ja jsem si ten koncert kupodivu uzila. Jako doopravdy... mala pauza před tim nejdulezitejsi (YYYs), pivko, toi toi (propristě! Nevlezou se tam dva lidi.) ehm..

A pak to nastalo, chvilka napeti, aplaus, svetla, rev fanousku a me, protože jsem moc nevidela!!! Zbesily nastup Karen O. v tech jejich prapodivných oblečcích a za zvuku Cheated Hearts, a naprosta parada, euforie, nadhera…Ach jo.

Hrali pry hodinu, ale pripadlo mi to kratsi dobu. Z Fever to Tell si vybavim Maps (klasika), Pin, a pak hrali hlavne poslední desku, jen prekvapeni, ze nezahrali Gold Lion, kdyz to byl jejich singl.

A ted se pokusim vysvětlil ty Radimovi narazky a ty mystifikace kolem.. Jak jsem se vždy vecpala dopředu, az do druhé rady! tak me obcas i nekdo poslal dozadu, a tam me obcas i nekdo chytil, hm.. srdecne diky kluci. A obcas bohuzel za batoh, který se párkrát otevřel a me vypadla bunda s mikinou a vytvořil se primo bahnity punkovy vzhled…dokonce jsem v jednu chvili malem prisla i o botu! Bohuzel z batohu, vypadly Danovi sluchatka a Mp3, ktere jsme nasli na konci koncertu a na placku..
Nakonec, hledani flasek v keri, jizda metrem, potycky ohledne hostelu, hospoda a klub, kam se vchazi jinou stranou nez vycházi, to jsem nejak nepochopila, kebab, navsteva bytu Ondrovyho kamarada a jeho holky, naposled snaha vysvětlit lamanou anglictinou, ze kdyz si zahulim v 5h rano, tak usnu…rano budicek, Ondra a Dan pryc. A cekani na bus do vecera, takhle to vypadalo, mrtvo, prazdno a zameteno :

6 komentářů:

standby řekl(a)...

tak sem se po zadani hesel indie+girls+fight+in+mud teleportoval az na marakanu:]kecam,skoda,napravit...

Anonymní řekl(a)...

no ozrali ste byli fest. tak zas budou vsechno muset napravit slusni hosi z jinyho blogu jak to tak vidim..

Anonymní řekl(a)...

presne tak.

Anonymní řekl(a)...

taky sem uvazoval o postu ale furt mi to pripadne este nejak moc intenzivni tak to radsi necham doznit. urcity sekvence mam v mlze, ale kazdopadne pro me to byl famozni vejlet.

Anonymní řekl(a)...

jj, souhlas, radim hned za white stripes a cocorosie,bronzova medajle, necekana, zhodnem se snad vsici ze to bylo dobry, nez?

Anonymní řekl(a)...

ne