středa, září 07, 2005

chata litenčice

alternativní možnost jet na chaloupku od úterka 13.9. tak na dva až tři dny.Víkend bohužel není možný, bo jsou tam mí rodiče. Pokud by vám nevadily tak i přes víkend. Zatím jedu ja a peca. Další účatníci vítáni. Grilovačka, voleyball, pinec a drinky.

6 komentářů:

Unknown řekl(a)...

JEDEEEEEEMMMMM!!!! vsichni.

Unknown řekl(a)...

Jen takova mala pripominka a nabidka(hej fejlo a vy ostatni cyklisti).prave sem se domluvil se stanem ze pojedem na kole.Ale aby toho nebylo na nas moc,tak vymetem kazdou jednu hospodu v kazde vesnici po ceste.Resp.jedno pivo v kazde prdeli.to jde ne? trasy jsou dve: sestipivni a desetipivni.zvolime tu,ktera se nam rano v 10 bude zdat nejschudnejsi.jinak jede se ve stredu,a mame tam byt nejdriv v 18:00,to aby si anet stihla uzit sve malo ze soukromi...Takze nabadam vsechny kdo pojedou jinak nez na kole a jinak nez s nama aby tam byli presne ve 14:00.mozna uvidite anet v jinem svetle :)))

STEN řekl(a)...

To je sport podle mýho gusta.

Nika řekl(a)...

mozna bych kolo dala, pokud mi bratr pujci, a taky ybch jela vanet vystrasit:)

Mac řekl(a)...

ja bych taky jela na tom kole, jako za starych casu, pamatujes stane?:)

Anet řekl(a)...

Jste očekáváno zlatíčka ve středu je jsme se domluvili. Dávejte po cestě pozor na macíčka. Minule po pivní tour musela být i s kolem naložena do auta. Tak opatrně. Akce se koná za každého počasí