čtvrtek, září 29, 2005

Kulturně-výchovný program v Brně

Tak vas vsechny zdravím z Brna,momentalně ze školy,jelikož doma nefunguje net.Musim taky napsat co se děje a bude dít v brně, protože žádný jiný schopnější Brňák než já, tu není:)Včera jsme byli s Radanem navšítvit Gaudeamus Igitour, zajímavá akce, vstup zdarma, kapely:Nil- nejnádhernější kluk, kterýho jsme za poslední tři roky viděla, UDG, LSd, Fast food orchestra, a horkyze slize sem sla spat. Poucena z Hrachovky, jsme rovnou zamirila do Pall Mall stánku, koupila cigarety, dostala nalepky, nasla cloveka ze stejnou a vyhrala Pall Mall case na Cd:)dobry ne. V sobotu zamířím plavat, do muzea na Špilberk a do kina na film Štěstí či oliver Twist.Pokud se někdo chete připojit v po(snad) hodláme s Ev, navšívit divadlo husa na provázku, Babička. v úuterý je tu akce s příhodným názvem: Studentská KALBA, popř. jiná akce, Právnická poprava. Ve středu ráno za sportem- squas, stačí si koupit originál Tesco raketu za 289 kč a večer zase s námi můžete jít na EBRIETU, což je zase právnicko-medická kalba. Pokud už budete mít kaleb dost, ve čtvrtek se chystám na přednášku s úžasným názvem: Psychologie soužití v manželství a rodině, poté se přsunu do UH na studentský večírek Umělecko-průmyslové školy v. Takže čekám kdo se připojí:)

5 komentářů:

standby řekl(a)...

:))
tak je mi uplne jasny,jak si zase neco "vyhrala"...jako naposled to dvd na tenisovem turnaji?:)
jinak rad vidim kambek "stare dobre niky, co umela kalit", jenom pohled na tvuj vycet kaleb by nejednoho kalice z prahy zabil. jinak sem zvedavej, jestli absolvujes celej ten uchylnej predmet s uzasnym nazvem. po kursu siti na komenske s janisovou by to byl tvuj dalsi uspesny krok smerem a vstric manzelstvi.jezismarja niko!

Anonymní řekl(a)...

nikus, ty si zijes!:)

Anonymní řekl(a)...

zidli na te ebriete se urcite potkame!sla bych i na to stesti, ale...penize uz nejsou a vedomosti zatim taky ne..takze budu sprtat..tak ve stredu!!
zavidim case!

Nika řekl(a)...

Eli, byl byl hezci:)fakt.no otm tydnu sme zrovna psala, ale taky sem malinko vybredla, nebudu to radsi sirit..ale do brna nedky dorazis zejo?:)
Smutnak:dekuji za pozvani, az se rpestanu ucit a vbudu mit kredit se ti ozvi:)

Anonymní řekl(a)...

elis: on kali aj kdyz nestuduje :)