čtvrtek, září 08, 2005

Nicin velkolepy uspech

Nohejbal: Muži v krajském přeboru nestačili na favorita, ženy venku nezaváhaly: viz. Tydenik Km
ŽENY:
Český brod- NK Bajda:2:6 v tomto dvojutkání se trenér Lendel musel obejít bez Lindy Lendelové a Barbory Lehutové. Jako náhrada odcestovala do Čech tenistka VERONIKA ŽIDLÍKOVÁ.(!!!!!) ta předvedla nadání i v tomto sportu a VELKOU MĚROU (!!!!) dopomohla k vítězstvím.
Nymburk-Bajda 4:6
Kroměřížanky byly VŽDY VE VEDENÍ,ale houževnaté soupeřky pokaždé dokázaly srovnat. Jeden z nejvyrovnanějších soubojů nakonec přeje jen vyzněl pro naše hráčky: složení.Lendelová,Haníková,Holubová, Veronika Židlíková, Sedláčková, Balážová.

Respekt ne:))

3 komentáře:

tetraFejla řekl(a)...

nika: GRATULUJI jako první, je to neuvěřitelný úspěch. Všichni víme, že jsi GENIÁLNÍ studentka, ale že jsi i FENOMENÁLNÍ sportovkyně jsem zatím věděl jen já. Vsadím se, že bys vyhrála, i kdybych v tvým TEAMU hrál já. Jako vždycky.

Anonymní řekl(a)...

proc je vsude za VERONIKOU ZIDLIKOVOU "!!!!!" a za ostatnima hrackama jen obycejne ",".ze by konspirace a podplaceni nepodplatitelnych a objektivnich redaktoru Tydeniku Km EN klubem?(co je to sakra za klub, kdo kdy o nem slysel?:)nebo ze by nika doopravdy tak metla?jeste vic nez v sokoli rokline?

JAKUB SIMAK (!!!!!!)
(polotraper)

Nika řekl(a)...

dekuji dekuji
tobe kubo nedekuji, EEN klub mete vys a mete dal.slyselo o nem nejmin 9 lidi!!to je od tebe cira a cista zavist:)