sobota, září 10, 2005

stejně jednou všichni půjdem sedět aneb z Krymu rovnou do krymu

už jako malej kluk jsem strašně rád přerovnával soubory ve svém počítači, takže zkompletování skoro kompletního seznamu filmů (excel, tabulka, dokonce i s flitrama) pro mě byla jasná volba. a vlastně taky zábava.

thx to simcha za filmy, poradenství a něhu
thx to paprika za azyl, jídlo a něhu
thx to strahov za filmové novinky
thx to imdb.com a csfd.cz za brainstorming
a na závěr bych chtěl poděkovat především svojí rodině (hlavně vymazlené mámě a hodně přísnýmu tátovi) za celkovou morální podporu, které si strašně moc vážím a která pro mě v této nelehké životní etapě znamenala víc, než jsem kdy uměl dávat najevo. bez vás všech bych to nikdy nedokázal.

a teď jedna věc praktická: hledám někoho (černoch není podmínkou), kdo by mohl těchto 34? dívídíček zálohovat (vypálit), aby nedocházelo ke zbytečným ztrátám filmů (dvd se škrábne a hned pět filmů v prdeli) a mohly se vesele půjčovat beer to beer dokud nás všechny nezašijou. děkuji.

Váš puštík (příšte už z krymu)

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

zalohovat ne, ani vypalit ne.:) ale prave jsi nasel nekoho, kdo s tebou vesele na vsechny ty filmove skvosty zkoukne.:)

tetraFejla řekl(a)...

Pečlivě udělaný seznam, pochvala Jimbovi od seznamového maniaka Fejly. A když už do Krymu, tak s plnou parádou: periodicky nabízím k nahlédnutí můj seznam eMPtrojek. Kdo by si chtěl vytvořit něco podobného, stáhněte si prográmek Oiuda, který to vše udělá za vás.

Jimbo: A mohl bych si ještě půjčit DVDčko s Kurosawou? Nějak jsem to nestihl dokoukat.

standby řekl(a)...

paprika: a noutbuk jest?:)

4F: ja prerovnavam rad,takovou zabavu bych nejakymu programku neprenechal (jaks mohl?proc zrazujes nase idealy!?)kazdopadne by sis makl o trochu vic nez ja...ale neni to prave to, o co nam jde? delat hodiny seznamy, ktere stejne jakoze-omylem smazneme, nebo za mesic znovu "usporadame"? zmenil ses, uz neprerovnavas soubory tak jako driv...

kurosawa bude, v praze na me dokonce cekaji dalsi jeho tri filmy. nech se prekvapit.a ten tvuj seznam teda taky neni zas tak spatnej.

Nika řekl(a)...

ja bych palila, uz to rikam dlouuho

standby řekl(a)...

nika: konecne slovo chlapa!:)