sobota, prosince 03, 2005

Audioscrobbler

Tak uz jsem tam taky... i kdyz to asi nebude o nicem vypovidat, ptz sve favority posloucham stejne hlavne v discmanovi.

Jinak je tu pekna nuda, nemyslite? Aji bych neco napsala, ale o tom jak sedim doma a delam cukrovi se asi nikomu moc cist nechce.) - Jo, a taky uz mam po stuzkaci a zacinam se pomalu ucit..(

Ocekavame prispevky o Berlinu (Rado, Stene, Kubo)!
Tak zatim, a napiste treba neco o tom, jak se mate..)

p.s.: specialne pro svancu: cukrovi, aby mohl zavidet.)

15 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

sus, co takhle pro sirotky opustene daleko od domova nejake to cukrovi aspon na fotce?:) vycarovat ducha vanoc, vis, tady v praze ho moc neni:(

suzan řekl(a)...

svanca: lepsi? bohuzel vic pro tebe udelat nemohu :p

Anonymní řekl(a)...

sus: no krasa! hned dostavam vanocni naladu:) co takhle nejakou soutez o nejhezci vanocni cukrovi?:)

suzan řekl(a)...

svanca: a to jeste nic neni! pernicky budem zdobit a linecky mazat marmeladou. btw, samozrejme ze sis si nechala tuto zabavnou cinnost ujit:/

tetraFejla řekl(a)...

suzan: No konečně. A nezapomeň.

Anonymní řekl(a)...

no uz se tesim na dalsi fotky. ja znam pernicky jenom z doslechu. (tema nasima otec loni vydlazdil prujezd..) devcat je tu dost a lidove tvorivosti se meze nekladou.. ovsem je mi jasny, ze tady by hlavni cenu vyhral pernik ve tvaru flasky polite zelenou polevou..

Anonymní řekl(a)...

tak jen sem s tim, fotit fotit, devcata sikovny!:) klidne i ty spaleny, nafoukly, cerny, bily, splaskly nebo se skaredyma puchyrkama! (aspon se budu citit vic jako doma..)

suzan řekl(a)...

tristia1: no dovol, teri? sice se letos nepovedlo uplne nejvic, ale myslim, ze jinak vypada lakave, ne? aspon nema puchyrky!:D

Nika řekl(a)...

nahodou ja uz se taky tesim az budu delat cukrovi, marokanky, zase na ctyrikrat jako kazdorocne a rohlicky hmm:) ale ty pernicky s ozdobama s mamacou stale neumime, dycky sou nejaky nafoukly a ozdoba nejaka roztekla, ale jinak sme strasne sikovny:)

Anonymní řekl(a)...

u nas to letos taky uplne nevyslo, vidim. to je asi tim, ze jsem nedohlizela.:)

Mac řekl(a)...

taky uz bych se mohla pustit do svych proslulych tradicnich vanocnich zajicku

tetraFejla řekl(a)...

děvčata: Jste nervózní, že ještě nemáte napečeno? Mají vaše kamaráky víc druhů cuktoví než vy? Myslíte si, že už to do Vánoc nestihnete? Spoustu zajímavých rad a receptů najdete zde.

standby řekl(a)...

elishe: proc uz 23.?!nechces 24. prijet za mnou na vanoce do luxus hotelu do prahy? bych te ubytoval v pokoji s vanou...samozrejme gratis a jeste bys dostala kafe:)

Anonymní řekl(a)...

elishe: copak, taky se snazis za kazdou cenu nejak utect prumeru?:)
standby: myslim, ze na vanoce mas jeste zadarmiko nejakou babovku-beranka. nebo ze by to bylo o velikonocich?:)

standby řekl(a)...

svanca: nojo vidis,ja zsapomnel,vanocka bude taky!dokonce se me jedna denni uplne vazne bezprdele ptala,jestli ji umim pect,ze bych ji jako rano hostum semtam napekl.no nevim,jak dlouho by mu pak vydrzely hvezdicky:)