čtvrtek, ledna 04, 2007

I'd rather dance than talk with you

Nezadržitelně se blíží společenská událost roku, srovnatelná v regionu maximálně s šelešovickým židobraním a těšnovickým turnajem ve skákané družstev - Reprezentační ples Gymnázia Kroměříž. Letos netradičně v prostorách hotelové školy Pavlákova, v pátek 9. února 2007 v 19:30 hodin. Zamluven není pouze hlavní sál, ale i bufet a jídelna (!), přesto je prostor kapacitně omezen na 400 vstupenek. Dřív, než je budete dražit na eBay, můžete si je zamluvit u mě, a to nejpozději do 9. ledna 2006 - potom už prostě nebudou. K tanci a poslechu hrají bohužel Gregor Music *, vyfutrovaní mou nejoblíbenější prázdninovou kapelou ZaBillow (nám kradou ženy) *. Jako zlatý hřeb večera vystoupí hudební guru a profesionální čtverák DJ Mira "Tohle neznám" Karásek *. Dále na programu předtančení KST Swing, módní přehlídka, crowdsurfing a soutěž v jódlování. Máte-li i letos oslabený pud sebezáchovy anebo jestli vás zlomilo zkouškové období vejpůl, objednejte si lístky obvyklou cestou: comment, email, ICQ, SMS. Cena je beze změny: 100 za lístek a 100 za místenku v českejch. Sejdeme se na parketu!

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

4f: je docela sranda klikat na ty odkazy. s mirou karaskem jsem chodil do skoly, zda se, ze se od te doby moc nezmenil. nicmene zadnou soulozici ctrnactku jsem nemel a ani o ni nemam zajem. tak to tam zmen, nez si toho nekdo vsimne;)

Unknown řekl(a)...

opravdu se tam chci opet znemoznit jako loni?? ..predloni,predpredloni a vubec... jeste nevim,musim se poradne rozmyslet

Unknown řekl(a)...

tak jo,jdu...

tetraFejla řekl(a)...

Přátelé, koupil jsem 22 lístků a 24 místenek. Doufám, že se o víkendu uvidíme s penězi. Zatím se budu živit jen chlebem a pivem. :-)

Nika řekl(a)...

cus,ja nakonec na ples neidu,diky za nabidku koupe listku.papa.

standby řekl(a)...

taky du k nice.na tu megalomanskou akci nemam prachy...

Unknown řekl(a)...

Nika dela megalomanskou akci doma? super,tak to se tam nacnu a pak si pujdu trhnout trapasek na plesicek,juchuchu...

Anonymní řekl(a)...

Nespletl ses nahodou? nikdo neda 200 za to, aby mohl slyset Gregory a ZaBillow.Neni to tak, ze oni zaplati ty penize navstevnikum?:))