neděle, ledna 28, 2007

Konečné slovo k tématu Pecova zranění

Vzhledem k četným nedorozuměním, dezinterpretacím a falešným zprávám ohledně Pecova nedávného zranění považuji za svou povinnost udělat v celé věci jasno. Považuji se totiž za jediného očitého svědka celého incidentu; Pecovi chybí objektivní odstup od problematiky a Vlasťu jako obvykle nepočítám. Chci udělat přítrž těm nechutným pomluvám a dodávám originální obrazový materiál, který všechny zrádce a zaprodance snad konečně umlčí. (Foceno v Dolních zahradech, 13. ledna 2007, 23:55.)

Fig. 1: Neupravený snímek (pro cvičené oko)

Fig. 2: Snímek s vysvětlivkami (pro necvičené oko)

Kdo by se chtěl zúčastnit další epizody nekonečné série Pecových eskapád, má příležitost příští pátek, kdy ho bereme s Vlasťou do lesa. Teď, v době vrcholící honitby, má konečně šanci získat ono vytoužené poranění střelnou zbraní, o kterém tolik snil.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

priste tam prosim nahod i neco pro oko temer slepe, protoze ja vidim pouze cerno cernou tmu. a neni to zadnyma lekama, jak maji lidi posledni dobou ve zvyku si myslet. :-)

Anonymní řekl(a)...

a nebo nemusis. ja si vezmu neco, co patricnym zpusobem bude stimulovat moji fantazii, a uvidim uplne vsechno. no, nejspis i to, co tam neni. ale o to to bude pestrejsi. asi se zacinam tesit do prace. :-)

Unknown řekl(a)...

Evi,myslim ze tady ti zadny leky nepomuzou...je to foceno v opilosti,tudiz se musis napit neceho tvrdsiho,aby si neco videla ;-)

Anonymní řekl(a)...

peto, ver mi, ze ty jeste neznas ty spravne leky. :-)

Anonymní řekl(a)...

no jeste ted se za bricho popadam.. nicmene jsem se stale nedozvedel, co se petrovi stalo. ani po tom skaredym ctvrtku, dodavam, ani po tom skaredym ctvrtku!

Anonymní řekl(a)...

kapr v medu? hustyyyyyyyy :-)