úterý, ledna 23, 2007

Nejhorší film roku?

Před chvíli jsem se dodíval na Lady in the Water a je to s přehledem ten nejhorší film, který jsem viděl za hrozně dlouho. A že jsem jich viděl jen teď v poslední době spousty, třeba ten, jak k němu napsala scénář ta obrovská opice, která si zahrála i hlavní roli. Ale LitW je fakt totální sračka, není tam dobrej snad ani jeden záběr, do smrti budu litovat, že jsem se na ten film díval střízlivý. Když se to vezme, tak Shyamalan natočil výborný The Sixth Sense, podstatně slabší Unbreakable, děsivě špatný Signs a Village a teď absurdně hrozivou LitW. Kdysi jsem na IRC viděl, že někdo dostal za názor "Signs is the best movie I've ever seen" banned for life. Co bude dál? Vždycky jsem si myslel, že nejhorším filmem byla Smrtelná kořist, v jejímž finále hlavní hrdina popelář-kulturista umlátí hlavního zlosyna, co mu znásilní a nakonec i zabije (!) snoubenku, jeho vlastní useknutou rukou (!!!). Anebo mexický akční film Crime City, ve kterém se běhna hlavního hrdiny běžně převléká mezi záběry i v tak nevhodných prostorách jako je aréna smrti. Teď vážně pochybuji. Ani ta Gigli nebyla zas tak špatná. Zajímavý počteníčko je tady. Tak schválně, jakej nejhorší film jste viděli vy?

11 komentářů:

standby řekl(a)...

nedavno sem v sobe objevil skrytou schopnost hodnotit filmy, ktere sem nevidel.takze osobni horci kandidati:

Šmankote, babičko, čaruj!(1998)Kukuřičné děti 6: Návrat Izáka (1999)
Kalhoty v pozoru (2000)
2001: Vesmírná prda (2000)
Prďoši (2002)
Závada Blair Witch (2000)

Anonymní řekl(a)...

za posledni rok nejhorsi film urcite taxidermia. nic na tom nemeni ani fakt, ze jsem ho nevidel (tem, co by pochybovali o oduvodnenosti tohoto tvrzeni, zajiste jakub na dane tema s radosti napise seminarni praci) zato jsem si cely dej detailne vyslechl a nebojim se tvrdit, ze je to nejhorsi loni natocena zalezitost. jinak na spatny filmy se samozrejme nedivam. ani na ty dobry. divam se jenom do zrcadla

standby řekl(a)...

do zrcadla,to se lehce rekne.ale co hodnoceni a natoz pak komentare?vsechno hvezdickma resit nende,dyt to rikam furt.

Anonymní řekl(a)...

no ja si vzdycky davam plnej pocet. tam komentare netreba..

Felix řekl(a)...

Nejhorší film? To je těžký. Asi nějaká německá kriminálka. Nebo rakouská kriminálka. Kobra 11. Nebo Komisař REX.

tetraFejla řekl(a)...

Rloomer: Říká kluk, jehož nejoblíbenějším filmem je Jersey Girl. :-)

tetraFejla řekl(a)...

Já si myslel, že je to jeden film. Že Žižli je francouzská zkomolenina Jersey.

Anonymní řekl(a)...

Pekelný vrch (2001) 18 min., režie Zdeněk Polišenský, hrají Petr Vybíral, Jan Paťava, Jan Hebnar...

Anonymní řekl(a)...

pekelny vrch sem videl!:) byl jsem na premiere (a shodou okolnosti zaroven na jedinem verejnem promitani) onehda v tom malym kumbale na socialce nebo co to bylo zac:)

Anonymní řekl(a)...

me pripadalo dost nechutny to znamy porno s vlastou burianem a marvanem. hnus (ale vypalil sem si to, kdyby nekdo chtel...)

Anonymní řekl(a)...

hnidopich: mne