neděle, ledna 28, 2007

Po zkoušce se kalí..


V životě každého člověka se něco změní, když si uvědomí jisté skutečnosti - třeba, že každý jeho příspěvek na e-maracanu následuje po nějaké drsné kalbě. :-) Tahle kalba ovšem nebyla bez příčiny - předcházela jí skutečně drsná zkouška z kvantové mechaniky (kdysi jsem se zařekl, že žádná zkouška na matfyzu určitě nebude tak těžká, jako maturita z češtiny - tak tohle byl první kandidát - on Formánek není v jádru zlý, ale umí také ukázat zuby..).

K (téměř všemu) došlo v idylickém klubu Cross, který je jinak specifický (kromě předražené tequily se zelenou - na její tetra variantu jsem se radši neptal, protože panáky i pivo točí do plastových kelímků, takže bych ji dostal snad v půllitru) tím, že jej postavil nějaký technický nadšenec v podstatě jenom z rozbitých autobusů (jejichž sedačky tvoří téměř veškerý posez), zejména pak různých dílů motoru, ze kterých dotyčný poskládal pohyblivé strojky, které vrní a otáčí se nad každým stolem v baru. Dále by šlo jmenovat třeba kádě s bublající vodou, které mění barvu a podobné vymoženosti - jednu dobu snad byl u baru i stolek se skleněným vrškem - uvnitř pěstovali šváby a vy jste je mohli pozorovat přes sklo a popíjet svůj oblíbený drink.

Kromě Crossu si ještě matně vybavuju, že jsme zašli k jednomu kamarádovi kamaráda, který měl doma kromě květinky, co po tlesknutí tančila do rytmu nevím čeho, taky pravý neoprénový potapěčský oblek, který v zápětí demonstroval. Krom toho měl taky elektronický sejf a v něm pistoli (obávám se, že pravou), ze které vystřelil do stropu s tím, že pro jistotu vždy první dva náboje láduje slepé.

Důsledek kalby je mj. třeba to, že dnes už žádnou další větu nerozvinu, jen dodám: celkový dojem: 100 %. Aneb, pojďte si k nám na Tróju udělat zkoušku z kvantovky, nebo aspoň navštívit legendární Cross! ;-)

P.S. obrázkem vás jenom straším - k těmhle obludkám jsme se ještě nedostali..

10 komentářů:

Mac řekl(a)...

jo, cross je dobrej

Anonymní řekl(a)...

maji tam i skorpiona.. ten je vybornej. kross je skvelej.

Anonymní řekl(a)...

crossy cross, cross cross. jakejkoli duvod je dost dobrej, proc tam jit. cross cross, crossy cross

Anonymní řekl(a)...

no akorat by tam mohli topit

STEN řekl(a)...

Kdyz si ten Honzův sofistikovaný obrázek otočíte o 90st. doprava, tak uvidíte velký stan s komínem a v něm dva menší stany. Nejsme my ekonomové chytří?

Anonymní řekl(a)...

nejste, my právníci tomu říkáme týpý, víš.

Felix řekl(a)...

Nebo taky týpí

Unknown řekl(a)...

a nebo teepee,treba

Felix řekl(a)...

To by me teda zajímalo, kdo tomuříká teepee.

Unknown řekl(a)...

indiani,treba ;)