sobota, prosince 24, 2005

Proč zas já?

Musím přiznat, že jste mě příjemně překvapili, když většina z vás celkem přesně dokázala odpovědět na otázku, kam, kdy a za kolik by chtěl jet na hory. Možností je několik.
1) Únor- jako jediný vhodný se jeví zájezd do severních Dolomit, termín 10.2.-15.2., 4 dny na svahu, 4400Kč za dopravu a ubytování, 92E za skipas. Tuto variantu chtěli jenom Maci a Terez, takže nejspíš přijde na možnost 2).
2) Březen – V březnu by neměl být problém sehnat zájezd podle našeho vkusu. Nejlevnější nalezený – jižní Dolomity, 10.3.-15.3, 3800Kč za dopravu a ubytování, 85E za skipas, volných 8 míst.
Nebo si pár stovek připlatíme a pojedem s puxáčema do Aussois, 6690 kaček za pemici na 6 dní, 7 noclehů a tradiční večerní zábavu. Termíny od 10.3., 17.3., 24.3.
Chtělo by to rozhodnout co nejdřív, a nejpozději začátkem ledna objednat. Já osobně se nejvíc přiklání k Pux Travel, ve Francii se lyžuje skvěle a cena je více než příznivá. Pište do komentářů podrobný názor, ať nemusím všechny obvolávat.

Uf, připadám si jak organizátor školního výlet. Na odreagování:
:-) vs. :-(
Veselé Vánoce a šťastný nový OuhYeahzd.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

kdybych mohla jet, tak bych taky volila francii.

ale muj komentar se tyka jineho vyletu: takze POZOR! nekteri clenove maracany meli nejake naznaky, ze by se se mnou a sue chteli vydat v breznu/dubnu za panem bednarem do dublinu. jednalo by se o (zhruba) tydenni vylet, letenky zatim vychazi na priznivou cenu kolem 1500 Kc, ale to se jeste musi overit. takze popremyslejte a co nejrychleji se rozhodnete, protoze my uz se chceme se simchou na pevno domluvit!

btw. jinak uz jsem opet mobilni. me drahe vecko je sice nadobro ztraceno, ale oskaraci uz mi konecne aktivovali simku, takze mi muzete psat.(akorat se podepisujte, ptz nemam tel. seznam a cisla si z hlavy nepamatuju.)

Mac řekl(a)...

Ja sem pro cokoliv, pojedu kamkoliv a kdykoliv, hlavne s vama teda

Nika řekl(a)...

sem opro variantu az v breznu,jinak bych nejelea, francie je naaadherna, nej v breznu, snih tam je super a krasny pocasi.. ale u me zalezi na tom kolik si "vydelam" v krkonosich, abych an to mela.chci si zaplatit jeste moc moc veci.

Nika řekl(a)...

mno a jestli je u puxacu nejakej hezkej kluk, sem pro mnohem vic:)

STEN řekl(a)...

sevo, nezasirej tady blog podradnyma zpravama o nejakym australskym vyprodeji hadru. Tohle je seriozni planovani.

Renos Hospodsky řekl(a)...

zkouska...raz,dva,tri...konec zkousky mikrofonu,dekuji za pozornost