středa, května 31, 2006

Kylie: New Beginnings

Uzdravila se, má nový účes (a la Jimmy, teď to prostě frčí), poprvé píše vlastní písničky, natáčí novou desku "Lessons", nazpívá duet se svým přítelem, posledním koncertem na hlavní stagi zakončí Glastonbury 2007 (jede někdo s Ráďou?) a je stejně úžasná jako vždycky. Obdivným komentářem povinně přispějí všichni stálí členové e-maracany i ti, co mají Kylie rádi jen tak, ve volném čase.

9 komentářů:

STEN řekl(a)...

Celej Jimbo, se vsim vsudy.

Nika řekl(a)...

hm, vypada divne, fakt uplne jimmy:)

Anonymní řekl(a)...

tak jednak se vubec jakubovi nepodoba. a navic nevim, co na ni nekdo vidi. ostrihat se nakratko jenom proto, aby jsme "na rakovinu" nalakali nejaky fanousky, no nevim. kdyby se holka radsi mela nechat zavrit se trema hrudkama koksu v kalhotkach, tak bych do toho sel. ale jinak je to jenom dalsi z mnoha priser na tomhle divnym blogu.. don't look back into the sun!

Anonymní řekl(a)...

historicky moment - simcha bez vyhrad souhlasi se svancou.

Anonymní řekl(a)...

simcha: mozna proto, ze uz jsem sest dni skoro nespal, jsem solidne nalitej a festovne -tzv. kamilovsky- zhulenej.. jestli me ted z prace nevyhodi, tak uz nikdy. ne jak tebe:)

Unknown řekl(a)...

Tak jako ted ji to fuck neslusi,jeste ze ji mam povesenou na zdi...tam je to jeste kus...skoda ji

tetraFejla řekl(a)...

Tak Peci, dej si dvacet kliků a dvě kolečka kolem bloku. Dneska nepůjdeš do hospody a budeš doma v klidu přemýšlet, co jsi udělal špatně.

suzan řekl(a)...

vypada starsi a trochu jako annie lenox.. ale hlavne, ze uz nema toho raka.)

Anonymní řekl(a)...

docela cool a zajiste nenarocne na upravu (ze kubo?:)