pátek, května 26, 2006

Suzan vs. maturita

Suzan, benjamínek naší crew, včera jako poslední dokončila středoškolské studium a to zvlášť vymazleným způsobem. Ze čtyř předmětů - ČJ AJ NJ ZSV - dostala za pět a to jen proto, že se do známky z češtiny započítává výsledek z písemné práce. Předseda maturitní komise, naprosto uchvácený Suzaniným projevem, dokonce navrhoval, aby byl její výkon z ústní zkoušky hodnocen stupněm nula, ale krátký pohled do ministerské vyhlášky tomu zabránil. Traumatizovaný předseda potom už vůbec nepromluvil a musel závěrečnou řeč odtančit. Byla to asi nejlepší maturita týdne, aspoň z humanitně orientovaných předmětů. Při zkoušení z angličtiny přísedící Molík jen temně mumlal "Caramba!" a obhlížel si únikové cesty; při němčině se Zahnaš zeptal pouze na zmatené "Warum kann ich nicht artig sein?" Zkoušejícího ze ZSV Suzan ztrapnila naprosto dokonale, protože zásadně odpovídala na jeho otravné otázky ještě předtím, než je položil, takže se nakonec vrátil ke svému obligátnímu "Výborně... výborně... výborně..." Suzan, jsi prostě nejlepší.
Ještě připomínám, že do Suzaniny třídy chodilo mnoho jiných sympatických existencí, vzpomeňme aspoň sourozence a dívky, se kterými chodili minimálně dva členové naší posádky: Jíťa T. samozřejmě za čtyři, Haaana V. za sedm. Gratulujeme!

13 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Respect .. Taky to potom slecny vymazlene slavily :) no, valim na vyrazovani ..

Nika řekl(a)...

kazdopadne gratulace:) a moc pekna foto suz.

Anonymní řekl(a)...

sekne ji to i u maturity!:)

jak ste to oslavily, holky?

Anonymní řekl(a)...

Gratuluji,gratuluji!!!

Ach,kde jsou ty krasne casy...

Anonymní řekl(a)...

teeda ta holka je faaat dobra!!! obligatni gratulace! Uzij si tu skvelou atmosku po maturite, je to paradni cas ;)

suzan řekl(a)...

4F: hej, no teda.. nespletl sis me s nekym? tak excelentni to snad ani byt nemohlo..:) jinak jsem si nevsimla, ze by ze me predseda byl na vetvi, mno ale kdyz to rikas ty..)

ostatnim dekuji za gratulace:) mozna pozdeji nahodim nejaky fota z "oslavy"

Anonymní řekl(a)...

vrabci na zizkovskych okapech si stebetali neco o sesterske pri o nejake nove sacko. ale at se me kratkozrake oci namahaji sebevic, zadne nevidi..

suzan řekl(a)...

spravne, svanco, ty jsi ale vsimavy..) nakonec jsem proste zvolila jiny model. skoro se bojim zeptat, co mu rika tve kriticke oko?

paul řekl(a)...

gratulaceeeeeeeeeeeeeeee

STEN řekl(a)...

Congrats Suzan.
Jinak vidim, ze na gymplu se stale rebeleju provokativne upravenyma nastenkama s Cicerem vycentrovanym podle vodovahy. A myslim, ze za nas tam byl jiny rucnik. Nejak, ale nechapu tem sutrum na stole. ?

Anonymní řekl(a)...

sus: neni spatnej, ale vic ti sekne ten "friday" model. friday, i'm in love..:)

suzan řekl(a)...

sten: hmm, to ma byt asi dekorace.. no delal to nizsi rocnik zejo a docela nas odflakli. ale reknu ti, ze mi to bylo vcelku jedno..)

Anonymní řekl(a)...

yes, to jsem presne rikal .. Thx god it's Friday (I'm in love) .. :)