úterý, července 26, 2005

Sex ve městě

Zoufalci, co tráví prázdniny ve městě, se umějí bavit po svým. Kalící jednotka ve složení Vlasťa-Anet-Peca-Edita-Elishe-Fejla s hostujícím Tomem pracuje na svém boji proti alkoholu v okrese Kroměříž a zatím bohužel prohrává. Rada pro přátele: nechoďte do hospody po půlnoci, dějou se tam hrozný věci. Po sérii více méně zábavných kaleb jsem totiž vymyslel záludný nápoj, říkejme mu třeba "Sex ve městě", který se skládá z toho nejlepšího, co naše země nabízí: dvojitá zelená a dvojitá broskvová. Na ex. Ještě teď se třesu. Člověk potom nemá sílu vůbec na nic, snad jen sledovat The Sopranos, poslouchat Interpol, přejmenovávat MPtrojky a vytvářet ten nejúchylnější profil na Audioscrobbleru. Od kamarádů žádné zprávy, i když jsem všem jasně napsal, ať oživí blog publikovatelnou eSMSkou. Ozval se jen Ráďa: "Zdar vypitku, Jsme ve Lvove a kylieme! Jukebox stoji 2,50 tak si to davame. Zitra metem do Karpat. Spime v hrozne strasidelne ubytovne, ale je to v centru. Njoy. PS: Jo a vcera se snad rozpadli Babyshambles! Yoo!" Takže ukrajinské komando Ondra-Jimmy-DanDan-Rosťa-Radim-Masňák-Suzan-Eva je asi v pořádku. O bulharském komandu Stan-Macek-Pleva-Petr žádné zprávy, stejně jako o polárním komandu Zbořka-Mojma. A pokud máte čas, pošlete báseň záhadnému individuu "n" (607142058), zřejmě dívce, o které vím jen to, že jí není třináct a že píše docela solidní poezii do 160 znaků.

2 komentáře:

Nika řekl(a)...

ja se pripojuju ke kalicimu komandu:) sem doma: a psala mi ev:" Hai niga, mem prejity pirin,pocasi bylo nadherny. az ted prsi. Zitra uz jedeme za pribuznyma. Zatim spolu vychazime dobre"
2.smsod ev: tu nemam,, ale sou uz u pribuznych a maji se skvele

psal i cuba: "Vcera paradni kalba ve Lvove, malem bitka s ukrajincema a poprve v zivote taxi na hotel:) polsky hory skvely,ukr taky, levno- pivo 10 kc, malbace-18kc, strasne utracime."

anakonec mi psala i zborul, hm je to svekele byt oblibeny:)
"Zidli, my se mame uzasne, je tady nepopsatelne krasna priroda,5 dni za polarnim kruhem,24hod bylo svetlo, zadna tma, dost nezvyk, pozdravuj.t"

Nika řekl(a)...

to "n" neznam, ale ja to nejsem:) a neni to ani ta nikol z obchodkyma oskara,pryy.