pátek, července 01, 2005

Chcete mě?

První část prázdnin, tedy oslavu úspěšného konce semestru, mám konečně za sebou, tak mě napadlo podniknout menší kulturní výlet- návštěvu festivalu Rock for People v Českém Brodě a MFF v Karlových Varech. Podrobněji výjezd 4.7. vlakem, či stopem do Brodu, tam zapařit na Garbage, die Toten Hosen, JJ72 a vše best of CS. 6.7. teleport do Kárlsbádu a dorazit se filmovým maratonem.
Vím, že je to dost narychlo, ale díky raketovému nárůstu mé popularity na nejmenovaném táboře by to neměl být problém. Pro ty, co mě neznají, přiblížím svůj rutinizovaný životní styl podle údajů za poslední tři dny - v podstatě se skládá z nezřízené konzumace prokvašených tekutin, jepičích přestávek na spánek, kombinovaný s pózováním aktového modelu, (ne)úmyslného ničení cizího majetku, odmítáním nabídek vesnických domorodců na přesdržku, cuchání nervů kamarádů až k vyhrožování vraždou, sexuálního harašení prokládaného obnažováním, nesmyslného kradení oblečení a dopravních značek, naprosto pravidelných ztrát vlastních bot a cenností, podpoře výpitků v dementnějších nápadech než jsou moje (aneb zapalme tu suchou trávu), primitivního značení teritoria na tělech dostupných pomocí nesmytelné barvy, ničení krásných partií biliárdu posunováním a vyměňováním koulí a co nejhůř, tak z nechtěného rozsednutí krmelce v koprodukci s P&E...
Už vidím, jak ženy omdlévají nadšením a touhou, muži zelenají závistí nad mou skromností a dokonalostí kallokagathie, tak přihlášky se strukturovaným životopisem zasílejte na +420 728 024, je očekáván masový zájem, proto se co nejdříve připojte do mého programu pracovně nazvaného "Léto s idiotem".

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

stene s tim krmelcem si to fakt ale prehnal!

standby řekl(a)...

sten mete!!! ja se tady ucvrkavam smichem, jablunka se vydarila, ne?:)

pokud nebudu makat, tak mozna Vary, ale ani ty me letos nejak moc nelakaji, spis premyslim o rychlem zakoupeni listku na White Stripes

pleva řekl(a)...

ber me,ber me..ja te chci.MOC!!!ńa ostatni ser!nejspis bych dala aji ten Brod..domluvime se,ok?

Nika řekl(a)...

Stane a zapomnels ze ses naucil balit holky:) uvidime se mozna na festaku ve varech.

suzan řekl(a)...

no je fakt STENe, ze jsem te vcera na tom milicaku nemohla poznat - ten clovek mel tricko, boty a byl cisty, takze se vlastne ani neni cemu divit..