úterý, června 28, 2005

....

Tak, jelikoz se na blogu uspesne resi veskere problemy, jak kalici, tak citovy a skolni, prispeju taky svou troskou do mlyna. podobne jak kdysi STEN. Ano, dalo se to tusit, cekat. Clovej ve velkym nervovym stresu pred nejtezsi zkousku zatim za celej zivot, doma neco neklape, de v sobotu vecer pod dvou vodkach s dzusem za svym pritelem,(uklidnit se) ktery ma doma kalbu se svymi "uzasnymi" kamarady, ten strasne nakalenej pritel jediny co dokaze tomu cloveku rict, je ze nevi, nevi... ze asi neni zamilovanej, ze si neni jistej, co je zvyk? jaxe pozna chozeni ze zvyku?popiste mi nekdo priznaky. ze se boji ze kdyz polibi jakoukoliv holku udela dotycny scenu. Hm, kdo by neudelal, rano se pritel nasemu cloveku omluvi, ze to tak nemyslel, ze clovicka miluje, bohuzel jen za ucelem dostani naseho mileho cloveka do postele.milee. stale jeste pred zkousku, nasleduje zkouska, clovek zkousku udela, radost, vzruseni, nadseni.skvela nalada. kali, cely odpoledne, vecer vola se svym "pritelem" ktery uz zase nevi, teda uz vi, nemiluje chudaka cloveka.pauza. magicke slovo.pauza. slysite jak to zni?pauza, pauza. Nasrat. Clovek se tedy jede zkalit na jablunku, protoze ..... stejne nic jinyho neumi. Nasrat. Du poslouchat lednicky a prodigy- no good. naasrat

7 komentářů:

standby řekl(a)...

zeny sobe,sem v tom s tebou kote:(

paul řekl(a)...

no nic nezmuzu se na to na nic jinyho nez husty

Anonymní řekl(a)...

NIKY zeny sobe.....
porad mas jeste me !!!!

zuzkav řekl(a)...

Proboha Ondro, někam se zahrab a už NEOTRAVUJ!!!A hlavne ne Niku, na kterou všichni intenzivně myslíme

irigi řekl(a)...

Ondra: Vim, ze asi budu nejzlejsi kluk ze tridy, ale uz Ti nekdo rekl, ze jsi blbec? Vubec nechapu, jak muzes psat zrovna k tomuhle prispevku takovy kraviny.

Anonymní řekl(a)...

zdravim vas vespolek. Sice s timhle blogem nemam temer nic spolecneho, ale jako externi nezavisly pozorovatel musim reagovat. X mozna nema zadne kamarady/o cemz ja ale silne pochybuju/ ,co mu ale urcite nechybi, je styl. Mam rad ironicky humor a sem vdecny za kazdy prispevek, ktery si clovek muze precist, aniz by mel v zaveru dojem, ze civi na denicek nejake deprimovane sestnactky. Lidi, na svete sou miliony blogu a co je jejich cilem/tady mel byt otaznik, ale tahle klavesnice je myslim made in China a tam se otazky zrejme nekladou/..vypsat se ze svyho trapeni ci co/otaznik/, kdo to ma sakra porad cist. Ta me nechala, ten me nechce, v samozce nemeli banany, tatinek me nema rad..etc.,boha, vzdyt vsichni maj svych problemu dost a jeste to cist od nekoho jinyho...ja vim, nemusim, kdyz nechci, ale...O.K.,e-maracana je podle me designove i jinak pomerne vyvedene dilko, tak ji prosim nenechte sklouznout na uroven lacine drbarny ala Spy sladce Vlasto. Kdyz mate problemy v rodine zajdete s tim k psychologovi a nekrmte tim ostatni..sorry.
P.S.> X, silne mi pripominas Ostravaka Ostravskeho...je to nahoda nebo si se inspiroval?...vida otaznik se nasel

standby řekl(a)...

anonymous: "Ta me nechala, ten me nechce, v samozce nemeli banany, tatinek me nema rad.."

ha, druhej jimmy? tohle je muj zivot, paranoia!