pondělí, června 20, 2005

Měl jsem včera takovej Újezd

Zatímco Radim je jako fotograf umělec a experimentátor, já jsem jen prostý dokumentarista beze smyslu pro kompozici, nasvícení a práci s filtry. Kdo má zájem o celý set 159 fotografií a 2 videí (114 MB), ať se ozve. A jak jsme se domlouvali s Nikou: každý přijďte se svou troškou do mlýna a pište své zážitky z Újezda do komentářů. Vždyť jich je tolik!


Galerie Újezd.


"Suzan. Ta holka, jak ji mam rád." ("Radim")


Korýš provází Pecu po Broadwayi.


Tomáš šíři pozitivní náladu.


Elishe v předem prohraném pokusu o styling Jimmyho vlasů.


Kasha zaplatil a spokojeně odchází s výdělkem.

A pro nejvíc otrlé čtenáře video: náves v Újezdě feat. místní rozhlas, sobota kolem čtvrté odpoledne.

6 komentářů:

Nika řekl(a)...

Tak ted ja:) Prijeli sme- uz ic esta stala zato- srazka s Avii, policajti, upadnuti vyfuku, rozbiti pasu. dorazili sme, zkalili sme se, v kavarne, dke byla moc pekna cisnice, apak U Malinaku, kde se misto tri rund zelene plati jen jedna, kde kdyz zaplatite 150 kc vrati vam 200. Vrcholem vecera byla zuza, ktera 30 za noc opakovala: "cigaretku?" mela prvni balenou, prvni od hanci, prvni tvrdou, prvni kterou si potahla, prvni kterou si zapalila, prvni kterou tipla, prvni kterou vykourila, prvni u ktere vykrouzila ctverecky... a kalila jednu zelenou za druhou, respekt:)
Tancili sme, nekteri jako fejla vybredli uz v 11:) jini ne atancili, a ostatni se tomzu chudakovi co tancil az do 5 do rana smali dlasi dva dny. Rano nam bylo uzasne a skvele, je fejla trosku zmagoril z toho casneho odchodu spat a pil dzin s amebou, coz se snim tahlo az do vecera, kafe s amebou, gulasovou polivkou s amebou...
Hospodu meli otevrenou dikybohu jen od 10-12, z toho se ale nekteri stihli i pozvracet a nekteri vozrat, nasleduje vylet, peknej, cubo peknej:)
Vecer hospoda se dikybohu otevira uz v 6, kali se dal, v hospode se tanci, podruhe v zivote jiam tam nekdo tancil a v patek to bylo poprve, zapomnela sem kolůik nas bylo tak: kash (dojel v So), Vanet s Elish (dojeli v So, totalne vyrizeny z jizdy jisteho Toma S, ktery dorazil tez v So) a Jita,Fejla,jimmy,Petr,ja kalime jiz od patku. Nezapomnela sem na nikoho zene.
Presun na barak asi v 10, kde fejla jiz v 11 zase zaleha:) jeste pretim probehla transformace osobnosti, na scene se objevil Rada, nejaky Karel, Petka- ta fakt jela apod. v 4 rano uz nikdo nevedel kdo je kdo, vsichni balili vsechny. a respekt nasim klukum za skvele zvladnu ti roli a vanet my sme bridilove ( az na tve extra parakotouly:) Rano nam je opet skvele, tak zatimco slusni lide griluji, prasata apod. kali do hospody, kde se potreti v zivote tanci, ja,vanet,fejl,elish. hruza. ale stale je mi skvele:)

Nika řekl(a)...

Zapomnela sem dodat ze petr cely noci protelefonoval, myslim ze by mu nekdo mel ten telefon se 150 volnyma minutama a volanim o vikendech zdarma vzit, TOME S!

Anonymní řekl(a)...

pekne, pekne. chvalim!:) ale jak je videt, tak u vas uz se taky zacina telefonovat, aby vubec nekdo neco napsal.. tak to neeee, lidi! na to bacha, na to ma copyright simcha.bloguje.cz!

standby řekl(a)...

me taky hodne bavila jizda na kole tam i zpet, kterou se mnou bohuzel absolvoval jen lytkonozec. Tam kopce, drina a temer naprosta strizlivost (jen dve zastavky v hospode),nazpatek 60km teleport,pritom oba slusne nakoupyno uz pri odjezdu. Nadherna krajinka a vyhledy asi jak ta cisnica odvedle (barak uplnou nahodou temer sousedi s dvema hospodama:), ktera se libila i vsem holkam, ale zadna z nich ji nesbalila (ani kluci nestihli).grilovani, zeny sobe, leharko v jeteli fajne,pocasi vhodne, hospoda MOZNA AZ MOC BLIZKO,ze? jeste bych vzpomnel pareni na videoklipy ve 4rano na dvorku, pousteno z noutbuku na favalovi, proste hajtek rural nejvetsi!:) taky me fascinovala absence kocovin (mozna proto, ze porad vsichni zvraceli) a blahodarny vliv nedostatku spanku na jizdu na kole. vzpominky pomalu prostupuji do vedomi, tak si mozna jeste na neco vzpomenu

standby řekl(a)...

no, v ujezde zije simaku hodne,ale po tehle akci si konecne vsichni ze sousedu zapamatuji, kterej z nich je ten zlej, uplne nejzlejsi, s tema nejvic brutalnima kamaradama

Anet řekl(a)...

Bolo to super, jen pořád nevím jestli mám čurat ve stoje nebo v sedě. Změna identity je strašně nebezpečná věc.