pondělí, června 20, 2005

Jablůnka 2005: Detaily

Dnes jsem zařídil všechno potřebné na megaakci v přirozeném prostředí Jablůnka 2005. Připomínám: příjezd po vlastní poloose 28.6., večer hlavní kalba, odjezd buď 29.6. nebo možnost afterparty do 30.6., případně 1.7. Na pití (thanx 2 Kasha) bečka lahodného Zlatého bažanta 12°, k jídlu (thanx 2 Šárka) třináctikilová uzená a grilovaná (!) vepřová kýta. Entry fee asi 100,- plus tvrdý (Tvrdý) s sebou. Doprava buď se mnou někdy odpoledne dodávkou Fiat Ducatto nebo někdy na večer autem s Paulem (bere ještě někdo auto? Peco? Tomáši?), případně na jistotu vláčkem. Zváni jsou všichni, se kterými si tykám (to ale výběr moc nezužuje, takže jmenovitě): celá tzv. "Jimmyho třída", bloggeři všech zemí spojte se, všechny holky všech dříve jmenovaných (to zahrnuje i Vlasťu), členové tzv. "chlastací devítky" plus Arina, Elishin the best of (Zdeňa plus friends), instruktoři dle vlastního výběru and special guest star Tomáš S. featuring Das Kleine Gespenst (výběr výher za prolomení magické hranice asi až tam). Kromě pití si s sebou všichni vemte spacák a krygl, sound-systémy a něco k poslechu i tanci do nich. Taky bych byl rád, kdybyste aspoň orientačně přislíbili účast do komentářů, na mejl, na ICQ (262 006 072) nebo na mobil (737 777 728).

Technická poznámka (need help): Nejmenší kulatý nafukovací bazének o průměru 132 cm a o hloubce 28 cm (260,- Kč) pojme podle mých amatérských výpočtů zhruba 300 litrů pudingu. I když jsem našel instantní druh, který funguje i bez vaření, přece jen se jedná o neúnosné množství. Má-li někdo nějaký nápad, sem s ním; existuje nějaký alternativní materiál, dostatečně lepkavý, zelený a přitom sexy, kterým by se dal bazének naplnit? Přemýšlejte, jinak zůstane Stan navždy sám a zápas mezi Anet a Elishí nebude nikdy vybojován!

Update technické poznámky (help no longer needed): Vítězství, totální vítězství. Nejprve jsem na to přišel sám, potom mi to navrhl Vlasťa a dnes potvrdila naše chemikářka Martinka. Puding sice nebude, ale bude škrobové bláto na bázi Solamylu. Technologický postup vymyšlen, vařit se sice bude, ale jen málo. Ještě přemýšlím o vhodném typu potravinářského barviva - mám zůstat u původně navrhované žluto-zelené nebo zaexperimentovat s jinými odstíny?

Seznam přihlášených (pravidelně aktualizováno): Anet, Arina, Dan, Dana, !!!Edita!!!, Elishe, Eva T. (od 29.), Fejla, Haňa, Honza, Jimmy, Jíťa, Kasha, Leňa, Macek, Margit, Martin, Masňák, Mojma (od 29.), Nika, Ondra (od 29.?), Paul, Peca, Peťa, Radim (od 29.), Rosťa, Stan (od 28.?), Suzan, Švanča (od ??), Tomáš, Vlasťa (od ??), Vojta, Zbořka (od 29.), Zdeňa, Zuzkav ... tj. zatím 35! (Pište mi, připadá mi fakt debilní vás obvolávat.)

19 komentářů:

Anet řekl(a)...

Machruješ, machruješ a puding neuvaříš. To bylo keců jak to bude v pohodě. Já si doma na saténovej župan vyšívám zlatou nití jméno, chodím do posilky, do bojových umění a na kurzy wrestlingu a teď to vypadá, že všechna ta dřina BYLA K NIČEMU.

Nika řekl(a)...

HEJ FILIPE, FAKT ja chci videt puding a boj, a cokoladovej:) a ja se prihlasuju plne zavazne:)

tetraFejla řekl(a)...

Kua Anet neštvi, investuji do toho veškerý čas a energii. Právě experimentuji se škrobem a potravinářskými barvivy. :-)

Anonymní řekl(a)...

4F: poradim ti, zkus zelatinu. Je ve spouste barev a pokud koupis baleni pro normalni zavodni provozy tak nevyjde ani tak draho a lehce se uvari ..:)

Nika řekl(a)...

GEspenst ne ta prava: vidim ze je tady dalsi co ma stale problemy s transformaci sve osobnosti:) chudak zbysek, my sme ho ale budili vcas, to bylo z dobre vule, zejo:) a du stahovat lednicky!!!

Anonymní řekl(a)...

zucastnim se. pravdepodobne od 28.

Anonymní řekl(a)...

musim vas varovat, ze se tam nejspis taky objevim. nekdo musi hlidat masnaka, aby nedelal nasemu blogu ostudu a los padnul na me.

suzan řekl(a)...

4F: pocitej i s nasi uderkou: jita, arina, margit, peta, dana, lenka, hanca. a chcem ty omluvenky.)

Nika řekl(a)...

Filipe, chtela bych se zeptat, jestli věta: vemte si něco k poslechu i tanci, platí i pro mě?jestli MŮŽU vzít svou hudbu?:)

Anonymní řekl(a)...

taky bych se rad stavil, ale jedine 29 nebo 30... snad mozny i odvoz z km kdyby nekdo potreboval

STEN řekl(a)...

Tahle akce zavání nebezpečim, a to zodpovědný zdravotník a hrobař jater jako já nemůže odmítnout. Čekejte mě 28.-29., potřebujeme totiž ještě se spolubydlícíma dodemolovat pokoj, abychom si ho příští rok poznali.
No a výhružky, že ženský wrestling nebude, beru jako vtip. Puding, bahno, rýže, gumoví medvídci- to je úplně jedno. My chceme vidět k... (aby si to Peca nevyložil špatně tak "krev").

Unknown řekl(a)...

gespenst ne ta prava: Hej tome,je cas na vlastni prezdivku,co takhle treba pcmattoni, Dr.Meloun Drtic,Dr.Neon Drtic, Dr. Smutnak,Dr.Vesely nebo proste Smisek???? ;)

tetraFejla řekl(a)...

nika: Neeee!

fčík: Neeee!

Anonymní řekl(a)...

svanca by taky rad jel, ale muze az od 32.:(

tetraFejla řekl(a)...

svanca: Proč nemůžeš? Co může být důležitějšího než zakalit s kamarády a vyspat se v blátě pod širou oblohou? Vždyť ty to děláš skoro každý den!

Anonymní řekl(a)...

4f: pravda, pouzivat trochu vic empirii, napsal bych, ze s nejvetsi pravdepodobnosti prijedu. me prozatimni studijni vysledky totiz daji zrejmou odpoved na otazku, jestli 28. udelam pisemnou, abych mohl jit 30. na ustni. rad bych jel, opit se s kamarady a spat pod sirym nebem mam hodne vysoko v zebricku oblibenosti..

irigi řekl(a)...

Takze jsem si (pokud me zitra nevyrazi z posledni zkousky o ktere se da rict ze je to zkouska) vydobyl na Jablunku cas, takze se plne zavazne hlasim! :) (krome nouzove alternativy predestrene vyse.. to bych Ti ale Filipe zavolal, kdyby ne)

Anonymní řekl(a)...

Jede teda nekdo tim vlakem 28?nebo byl by nekdo ochotnej jet se mnou stopem?Jita.

paul řekl(a)...

jsem na tom blede viz komentar u janku se kali