úterý, června 07, 2005

Spatny, spatny..

Tak sem dneska najednou zjistila strasnou vec. uz me nebavi kalit, nechutna mi pivo, nemam chut na zadnyho panaka, akorat bych kourila cigarka, coz me strasne sere, protoze je to hrozny, porad si nadavam ze musim prestat. dneska sem mela dve pivka a konec, nechut, je to drahy, hnusny a vsechno me to zabiji.. kdyz me uz se nechce ani protancovat celou noc. a to je u me opravdu dost spatny.. Starnu snad? nebo jak do me hucil Stan v sobotu na Hrbu, kdyz sem byla naprosto strizliva: " niko, co to s tebou v tom Brne udelali, co ty prava s tebou udelaly?" ne ze bych se v kneipe nebavila, dnes se zborul a vanet, ale kdyz to kaleni je stejne vo nicem.akorat se vozerete, je vam blbe, v noci placate nesmysly, balite divny lidi, ulitavate s divnyma lidma, delate ze sebe idioty, rano je vam zle, nic si nepamatuje a ste o 1000 kc lehci, nasledne prolezite celej den, ucit se stejne nemuzete z duvodu bolesti hlavy a vseho rodice se vam smeji popr. nadavaji, ze ste vožralove a jediny co vas v zivote zajima je hospoda a ze z vas nic nebude, pak dete spat, a dalsi den zase kalit a znovu znovu a znovu. Pak zjistite, že ste skoro všehcno prokalili, spočítáte si kolik ste utratili a dete se radši voběsit...

10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

"and that's the story of my dream life"

tak sem dneska najednou zjistila strasnou vec. uz me nebavi CIST TENHLE BLOG! protoze ty nehezky veci, ktery tady pisete o jedinych zivotnich rozkosich mi nedelaji dobre na plet. a ted me omluvte, jdu si zatelefonovat..:)

Unknown řekl(a)...

HO HO HO...tak tohle dalsi z nicinych skvelych prispevku...kdybych niku neznal,tak ji asi verim.keci,neverim ji ani slovo :-) vsadim,ze ju v patek uvidim zase na plech ;) kazdopadne ja to vidim jednoznacne...vvozeru vse va vpujdu vse vvobesi...:) (s nikou)

standby řekl(a)...

niko, uplne s tebou soucitim. bez pravyho ucha se taky neda kalit. dyz prijde cisnik zprava a zepta se: pivo? a ty neslysis, jen se smutne dal divas do sve kozy, jejiz mok uz davno v pravem ousku nesumi, tak jako driv...a pak prijde cisnice zleva a: zaplatit!

to nebavi nikoho!!!

kasha: kushuj! neni nahodou BeRNArd taky pivo z BRNA? :) jezismarja, prave me napadla nechutna kompilace: STAROBERNARD!ue

Unknown řekl(a)...

Hej Jimmy,privyknes ! kdyz clovek na pravy neslysi celej zivot,tak se nauci natacet levym...;)

Anonymní řekl(a)...

oftop: peca reaguje na zmeneny podtitulek na e-maracane, tvrdi, ze na blog nemuze...

standby (0:11):
nemusi byt obe funkcni...
Peca (0:11):
neslysim na pravy...
standby (0:11):
ja taky!!!
Peca (0:11):
tak to jo,vlastne je mam

cool mit jen jedno funkcni, a co vy, nudari?!

Unknown řekl(a)...

hej jimme sam vis ze to takova sranda neni.ale ma to spoustu vyhod...hlavne na kolejich...otocis se na neslysici stranu a muzes klidne spat :)

tetraFejla řekl(a)...

nika: Já se omlouvám, všechno je to moje chyba. Kdybych za váma včera dokyliel, tak bys neměla sílu psát v 11 hodin nějaký příspěvek. Vanet mi psala, že dokonce lezla pod fotbálkem; snad se to nestalo i tobě? Naposledy v životě jsem dal přednost zábavě (opravování esejů) před prací (kalba na Maracaně).

standby: Proč ve všech komentářích straší tvoje ucho? Od začátku nikoho nezajímalo a nezajímá nás ani teď. Naval sluchátka, vem si svý ucho a pakuj se! ;-)

Nika řekl(a)...

adelka: tak jedina zivotni rozkos? no to bych se zrejme sla obesit tuplem:)

Kash: ja sem si dycky myslela ze kyliet umim, a umela, ale asi sem to umeni nekde po ceste ztratila

TM. : kecy, jedu kyliet do prerova:)

4F: neni to tvoje chyba, ale dokyliet si mel:) anet dostala s fretkou deset nula, lezla

Cuba: s tim uchem je to fakt desny...:)

Mac řekl(a)...

sakra, ja jak se tak ucim, tak se treba pristihnu, ze si predstavuju, jak se ozeru...to je konec

Nika řekl(a)...

kash: ne kajo, ani to ne.