sobota, října 15, 2005

Beseda s živým jehovistou: Kroměříž 21/10/2005, 14:00-15:30

Po dlouhém vyjednávání se mi podařilo zajistit jako hosta na besedu o nových náboženských hnutích představitele místní buňky Náboženské společnosti Svědkové Jehovovi, pana Ladislava Kirilenka. Beseda začíná tento pátek ve dvě hodiny odpoledne; na začátek předpokládám nějakou přehledovou přednášku, která bude doprovázena diskusí; předpokládaný konec kolem půl čtvrté. Chcete-li poznat autentického jehovistu, získat publikaci Otázky mladých lidí: praktické odpovědi nebo se začíst do nejnovějších čísel Strážné věže a Probuďte se, jste srdečně zváni. Vstup volný. Dejte mi ale, prosím, vědět dopředu, abych mohl na gymplu zajistit odpovídající prostory. Disputace o subtilních teologických tématech bude zřejmě následována bezbřehou pitkou s létajícími půllitry a zvratky od zdi ke zdi v některém z přilehlých pohostinství.

7 komentářů:

paul řekl(a)...

ač nebývam poslední dobou moc videt ani o me neni slyset tu nabozenskou besedu bych vynechal ale po pitce aneb nezrizenem chlastani a jeste necem bych rad pristi patek zatouzil tak se mnou pocitejte na cast dve

Nika řekl(a)...

ja bych chtela videt zivyho Jehovistu.

suzan řekl(a)...

ja se zucastnim pouze casti prvni

Anonymní řekl(a)...

Rád se zúčastním programu v celém rozsahu. Jinak toho pána asi znám, za komoušů byl v lágru a ufiknul si prsty aby se odtamtud dostal do špitálu. Seděl vedle mně dvakrát celou cestu do Brna a vedli jsme srovnávací teologickou diskusi. Věří, že kdo není jehovista, půjde do pekla. Akorát si nejsu jistý, jestli chlastá. Myslím ale, že se bez něj v hostinci dokážeme obejít.

4F: Jakže se jmenoval ten polák - polský sedlák něco něco?

Anonymní řekl(a)...

http://pandora.idnes.cz/part/2000/1/13017

tetraFejla řekl(a)...

vlasťa: Tak to je mazec, aspoň můženme diskutovat o dalším tématu. Jinak Florian Znaniecki, "Polský sedlák v Evropě a Americe".

Anonymní řekl(a)...

hohoo, tak maracana posunuje hranice hospodske zabavy do nevidanych rozmeru! akce "opij si sveho jehovistu" bych se milerad zucastnil.. jak bude kontrovat riksa.nebloguje.cz?